Kathy Hutchins / Shutterstock / Youtube.com / MarkMedia & Art

Glennis Grace: ‘Schandalig dat met Heel Holland Bakt een professionele kok meedoet’

‘Het is een talentenjacht’

Glennis Grace zit elke zondagavond schuimbekkend voor de televisie. Ze kan maar niet geloven dat met Heel Holland Bakt een professionele kok meedoet. “De tering.”

“Heel Holland Bakt is een talentenjacht”, foetert ze. “Voor de gewone burger die ook wil laten zien dat hij kan bakken. En dan ga je als professional die two seconds of fame afpakken. Daar kan ik met m’n hoofd niet bij.”

“Als programma moet je dat ook niet toestaan”, vervolgt Glennis Grace. “Het is kijkersbedrog. De tering.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik ben het helemaal eens met Glennis, ik bak ook graag maar door mijn koksopleiding geef ik mij niet op. Het is zo’n leuk programma maar door deze mevrouw word het aardig verpest jammer!!

Reageer
gravatar

Moet zij nodig zeggen om als proffesional mee te doen aan een talentenjacht. Deze zogenaamde “gewone” amsterdamse gaat toch een beetje naast hasr schoenen lopen volgens mij.

Reageer
gravatar

Permitteer mij een tweetal opmerkingen over de kop van het artikel.

1. Waarom mogen de tien andere provincies niet meedoen? Typisch weer die Hollandse hoogmoed uit de tachtigjarige godsdiensttwist.

2. Het gekrakeel is snel over door voor “professionele kok” het Oernederlandse woord “beroepskok” te gebruiken. Dat is namelijk veel duidelijker.

Reageer