Studio Speld / Shutterstock / Omroep MAX

Anna wint Heel Holland Bakt door kipnuggets te bakken

'Hier hadden we net behoefte aan'

Anna Yilmaz heeft op overtuigende wijze Heel Holland Bakt gewonnen. De korporaal verraste in de finale door een paar kipnuggets te bakken. “Hier hadden we net behoefte aan”, aldus het juryrapport.

Bij de eerste opdracht, bak een chocolade-bûche, won Anna met een krokant gefrituurde kipnugget. Ook in de tweede ronde, waarin de deelnemers een reuzenmacaron in de vorm van een hart moesten bakken, liet Anna de macarons van haar concurrenten Maroeska en Nicole ver achter zich door een kipnugget in de vorm van een kipnugget te bakken.

Spektakelstuk was de derde ronde van de finale, waarin de deelneemsters een taart moesten bakken die lijkt te zweven. Maroeska maakte met behulp van een magneet een ingewikkelde taart die een paar centimeter boven de tafel zweefde. Anna wist de jury echter te overtuigen door een kipnugget in de frituur te gooien.

De jury baalde wel dat er niet 6 opdrachten waren in de finale. “Dan hadden we een mooi bakje kipnuggets gehad.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *