Horoscoop 2019

Kennis is macht

Het verleden is een raadsel, de toekomst is ongewis, het heden iets wisser. Met Shanya en M’beldodugu kan je komend jaar zonder problemen aan – kennis is macht.

Waterman
Dit is het twintigste jaar op rij dat er in je voorspelling niet gerept wordt over water. Terwijl je Waterman bent. Een beetje vreemd wel, vind je niet? Zoek de schuld vooral bij jezelf.

Vissen
Twee kaascroissants, vier appelflappen, negentien kadetjes, één Holtener kaasbrood, acht Zwolse moppen, vier plakjes roggebrood, een halfje suikervolkoren, drie würstgedechentrecken, 34 zimmerhölen en één normaal brood. Anders nog iets?

Ram
Al onze astronomen zijn in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft.

Al onze astronomen zijn in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. Er zijn vier wachtenden voor u.

Al onze astronomen zijn in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft.

Al onze astronomen zijn in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft.

Al onze astronomen zijn in gesprek. Een ogenblik geduld alstublieft. Er zijn vier wachtenden voor u.

Wilt u een sterrenbeeldwijziging doorgeven? Dat kan heel eenvoudig online via www.mijn-sterrenbeeld.nl. Voor overige vragen, blijft u aan de lijn.

Er zijn zes wachtenden voor u.

Stier
Stier, dit jaar ga je veel betekenis toekennen aan teksten die zo algemeen geschreven zijn dat ze praktisch voor iedereen kunnen gelden. Het is een giftige cocktail van onzekerheid en valse hoop die ervoor zorgt dat je je vastklampt aan alles wat je ook maar enigszins het idee geeft dat je ertoe doet. Ga zo door!

Tweelingen
Houd tussen 22 mei en 21 juni rekening met een verjaardag!

Kreeft
Ai, u weigert in te vallen bij een 0-2 stand. De toekomst ziet er niet goed uit voor u. Tenzij u Mino Raiola als zaakwaarnemer heeft natuurlijk.

Leeuw
2019 is typisch zo’n jaar dat je er niet mee weg komt als je een journalist in stukken hakt. Vervelend voor jou natuurlijk, maar je doet er wel goed aan om je daar vast op in te stellen. Gelukkig is er ook goed nieuws: in april ga je misschien wel je ware liefde tegenkomen. Spannend!

Heckrund
Ook dit jaar loopt u weer de kans om te worden afgeschoten omdat er niet genoeg eten is. Natuurlijk zullen actiegroepen voor u in de bres springen, maar de kans is klein dat dat iets zal gaan uithalen. Op de Veluwe is er wel voedsel, maar daar mag u niet heen.

Maagd
Toch weer chlamydia.

Weegschaal
Hee Weegschaal, zullen we anders afspreken bij Boogschutter? Daar zoekt Waterman ons nooit. Kunnen we lekker vozen.

Schorpioen
De wet van de uitgesloten derde: op dit moment is het voor u nog een abstracte term, in 2019 zal u er heel concreet mee te maken krijgen. Of niet. Een andere mogelijkheid is er niet.

Boogschutter
Pssst, hiero Weegschaal. Hee schatje, hiero. Hmmmm, ja daar ja. Precies daar. Ohhh ja. Zou Boogschutter het erg vinden dat we dat hier doen?

Steenbok
Een vergissing van de bank in uw voordeel, u ontvangt ƒ 200. Oh wacht, volgens mij zijn de kaarten niet goed geschud, deze hadden we vorig jaar ook al. Ja, dan moet Leeuw ook uit de gevangenis. Kunnen we net zo goed het hele potje opnieuw beginnen. Oh ja hoor, net nu ik een hotel op Kalverstraat heb staan zeker.

Zeekomkommer
Gefeliciteerd, u heeft ook dit jaar de horoscoop gehaald. Daar kunt u op voortborduren!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eigenlijk ben ik een Steenbok met Waterman als ascendant, maar ik voel me helemaal een Heckrund met Zeekomkommer als ascendant. Denken jullie dat ik dat via de rechter kan laten veranderen ?

Reageer
gravatar

In ieder geval als de mensheid niet ten onder gaat, dan is het leven dat ons te wachten staat op aarde een nog veel grotere hel dan alles wat men zich daarbij na de dood ooit kon voorstellen.

Reageer
gravatar

–Vind Naakt_Gays in jouw stad hier op: My,Ru/Dames
**Naar werken gebruik punt na My ! vervangen de komma