Dit zijn de 4 meest obscure uitkomsten van de interactieve Black Mirror-aflevering

Overal op het internet duiken alternatieve uitkomsten op uit de nieuwste interactieve Black Mirror-aflevering Bandersnatch. Ook wij hebben de aflevering op verschillende manieren afgespeeld en vonden
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De reden dat Madonna een dikke kont wil na decennia yoga, is dat haar (zwarte) minnaars dat lekkerder vinden; ze hebben een grotere en ze kunnen er dieper in komen. Het is dé trend van nu.

Reageer
gravatar

Ik begrijp het probleem van Madonna. Immers ik heb ook een hele leuke vriend; hij heeft er een van twintig centimeter en ik wil hem niet kwijtraken. In de tussentijd kun je hem het beste zo veel mogelijk pijpen.

Love

gravatar

De Master heeft gelijk, ze neemt het op voor de onderdrukte volkeren; in Engeland is ook een kaal kutje in. Ze willen zo veel mogelijk op een Indiaan lijken. Zonder schaamhaar glijdt je er veel makkelijker in.

En Evi, bedankt dat je dit met ons wil delen. Dit is belangrijk nieuws. Nogmaals bedankt, we kunnen hier altijd mee vooruit.

gravatar

In Frankrijk is de seksuele revolutie nooit gestopt, zei Houellebecq. ‘Je kunt nu doen wat je wil. Het probleem is dat mensen geen zin meer in seks hebben. Bijvoorbeeld, steeds meer blanke vrouwen willen niet uitgaan met blanke mannen. Ze zijn niet viriel genoeg. En blanke mannen, ze willen uit met zwarte of Arabische vrouwen. Het is geen kwestie van ras, maar dat seks verboden is voor die vrouwen. Dat is het ideaal: als je de vrijheid hebt, maar het is nieuw.’

https://www.theguardian.com/books/2000/nov/19/fiction.michelhouellebecq