Dit zijn de 4 meest obscure uitkomsten van de interactieve Black Mirror-aflevering

Overal op het internet duiken alternatieve uitkomsten op uit de nieuwste interactieve Black Mirror-aflevering Bandersnatch. Ook wij hebben de aflevering op verschillende manieren afgespeeld en vonden de vier meest bijzondere en onbekende uitkomsten.

1. Je kijkt de aflevering in een studentenhuis, waar je de wifi deelt met twintig huisgenoten. Bij de vierde minuut stopt de aflevering omdat de video moet bufferen. Je wacht tien minuten, laadt de aflevering opnieuw, wacht weer tien minuten, herstart de router, wacht weer tien minuten, je opent een tweede venster in je browser, laadt ook daarin de aflevering. Je kijkt weer de eerste drie minuten totdat de video opnieuw moet bufferen.

2. Je kiest in het begin van de aflevering voor de verkeerde soundtrack omdat je beide artiesten niet kent en nu kun je de achtergrondmuziek niet uitstaan. Je gooit thee over je laptop en vraagt aan een vriend of je de aflevering bij hem verder kan kijken. Je vermoordt je vriend en steelt zijn laptop. Je belandt in de gevangenis en een psychiater beweert dat je geen onderscheid kunt maken tussen realiteit en fictie. Zodra je vrijkomt zul je opnieuw moeten beginnen.

3. Als je halverwege het spel een screenshot maakt van game-programmeur Colin Ritman, krijg je de mogelijkheid om wel of niet iets gemeens over hem te zeggen op Twitter. Bij ‘ja, zeg iets over zijn uiterlijk’ verwijdert de acteur die Colin Ritman speelt zijn sociale media en krijg jij twintig retweets.

4. Je kiest ervoor om de vader in de aflevering te vergelijken met jouw eigen vader. Hierdoor beland je in een dystopisch universum dat precies hetzelfde is als dit universum, met als enige verschil dat iedereen om je heen continu alles vergelijkt met een Black Mirror-aflevering. Je kijkt angstig om je heen. Het is net een Black Mirror-aflevering.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De reden dat Madonna een dikke kont wil na decennia yoga, is dat haar (zwarte) minnaars dat lekkerder vinden; ze hebben een grotere en ze kunnen er dieper in komen. Het is dé trend van nu.

Reageer
gravatar

Ik begrijp het probleem van Madonna. Immers ik heb ook een hele leuke vriend; hij heeft er een van twintig centimeter en ik wil hem niet kwijtraken. In de tussentijd kun je hem het beste zo veel mogelijk pijpen.

Love

gravatar

De Master heeft gelijk, ze neemt het op voor de onderdrukte volkeren; in Engeland is ook een kaal kutje in. Ze willen zo veel mogelijk op een Indiaan lijken. Zonder schaamhaar glijdt je er veel makkelijker in.

En Evi, bedankt dat je dit met ons wil delen. Dit is belangrijk nieuws. Nogmaals bedankt, we kunnen hier altijd mee vooruit.

gravatar

In Frankrijk is de seksuele revolutie nooit gestopt, zei Houellebecq. ‘Je kunt nu doen wat je wil. Het probleem is dat mensen geen zin meer in seks hebben. Bijvoorbeeld, steeds meer blanke vrouwen willen niet uitgaan met blanke mannen. Ze zijn niet viriel genoeg. En blanke mannen, ze willen uit met zwarte of Arabische vrouwen. Het is geen kwestie van ras, maar dat seks verboden is voor die vrouwen. Dat is het ideaal: als je de vrijheid hebt, maar het is nieuw.’

https://www.theguardian.com/books/2000/nov/19/fiction.michelhouellebecq