simona pilolla 2 / Shutterstock

Familie Beuker viert oud en nieuw al dit weekend

Hans en Tinie Beuker gaan zaterdagavond gezellig aan de oliebollen en champagne, met als klap op de vuurpijl het afsteken van een flinke doos Romeinse kaarsen bij middernacht. De familie heeft besloten om het oud en nieuwfeest dit jaar om logistieke redenen iets naar voren te schuiven.

“Oudjaar valt heel onhandig, op een maandag,” aldus Tinie. “Dan zou ik al zaterdag boodschappen moeten doen en sta ik zondag de hele dag in de garage te frituren, heel ongezellig. Dus vieren we het lekker dit weekend.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

 

Volgens pater familias Hans is het ook voor de andere gezinsleden een prima keuze. “De oudste kinderen kunnen dan eerder met hun oliebollen spelen en de jongsten hebben het toch niet door dat het eigenlijk nog geen oudjaar is.”

Op het ‘echte’ oud en nieuw willen de Beukers alleen iets kleins doen. “Hutspot eten en dan naar een Disneyfilm in Pathé ArenA, ofzo. Het weekend daarna vieren we bovendien alweer Pinksteren.”

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *