Shutterstock / YouTube

Man die elke zondag Home Alone kijkt ergert zich aan mensen die de film alleen kijken met kerst

'Ze zijn geen haar beter dan Harry en Marv'

Traditiegetrouw kijken met kerst veel meer mensen naar Home Alone dan tijdens de rest van het jaar. Dit tot grote ergernis van de trouwe Home Alone-kijker Gerard. “Mensen bekommeren zich alleen met kerst om het lot van Kevin.”

Gerard kijkt al van kinds af aan iedere zondag Home Alone: “Ik ben orthodox Home Alone opgevoed”, vertelt hij. “Ik zie dus alleen Home Alone 1 en 2 als de ware leer. Met die Home-Alone-lasteraars die ook naar 3, 4 en 5 kijken heb ik niks. Ze zijn geen haar beter dan Harry en Marv en mogen wat mij betreft met pek en veren worden besmeerd.”

Maar vooral mensen die alleen Home Alone kijken met kerst kunnen rekenen op kritiek van Gerard. “Kevin heeft geleden voor het amusement van ons allemaal, of we nu een mysterieuze duivenvrouw zijn of de toekomstige president van de Verenigde Staten. Als je daar alleen met kerst bij stil wil staan, zou je zelf achtergelaten moeten worden op een vliegveld.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Moet deze beste meneer ‘Gerard’ in principe niet naar een hiphop-film kijken?

Hoewel, in principe wel een twijfelgeval gezien het vestje en de das.

In principe wel een sympathieke poging tot etnische correctheid van de Speld.

Reageer
gravatar

Wij kijken met kerst altijd Reindeer Games. En we gaan elke zondag met een gewei op ons hoofd de hertjes voeren. En toen ik mijn paspoort moest vernieuwen kon ik gewoon met het gewei op de foto, geen enkel probleem. Alleen jammer van de wat meer extremistische tak, Deerhunter, heb ik wat minder mee. Maar begrijpen doe ik het wel.

Reageer