Studio Speld / Shutterstock

Rutte smijt per ongeluk vaas in gezicht verslaggeefster

“Oeps, haha!” schatert Mark Rutte terwijl de verslaggeefster met trillende handen stukken porselein uit haar bebloede gezicht trekt. De premier heeft net een antieke vaas in haar gezicht gesmeten om een punt te maken over saamhorigheid.

“Heeft u pijn?” vraagt hij bezorgd. “Heeft u misschien een pleister nodig?” Een voorlichter loopt snel naar beneden om de verbandtrommel te halen. De premier kijkt ongemakkelijk naar de grote rode plas die zich onder zijn voeten vormt. “Door die vaas in uw gezicht kapot te slaan wilde ik laten zien dat het draagvlak voor de journalistiek in Nederland breekbaar is. Als een teer vaasje, snapt u?” De verslaggeefster kan vanwege het verliezen van haar bewustzijn helaas niet knikken.

“Volgens mij raakt ze in shock,” constateert de voorlichter terwijl hij een pleister knipt. “Tsjonge!” zegt Rutte terwijl hij met een dweil zelf maar de plas met bloed begint op te ruimen; in de hoek beginnen een paar schoonmakers ritmisch te klappen. Even later wordt de vrouw door twee broeders op een brancard naar buiten gedragen. “Beterschap!” roept de premier uit het raam van zijn torentje.

Heeft hij toch maar mooi zijn punt gemaakt.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Счастливого Рождества и хорошего крайнего правого 2019 года

Я пользуюсь этой возможностью, чтобы поблагодарить вас за ваш щедрый финансовый вклад и вашу основную поддержку моей замечательной политической работы.

Герт Вилдерс
Будущий диктатор Нидерландов

Reageer
gravatar

Het schijnt dat Jeremy Corbyn (oppositie) reagerend op de Britse premier tegen zichzelf hoofdschuddend mompelde ‘domme vrouw’ in het parlement.
Een dove liplezeres zei dat ze zag dat het ‘woman’ was. Hij verontschuldigde zich dat het mensen was.
Na de woedende reacties van de vrouwen (en een neger) is geconcludeerd dat hij zich vergiste.

Reageer