Shuttertstock/Door fotojanis

Rots voelt zich heel wat in die branding

Jammer

Rots voelt zich heel wat in die branding. Kijk hem nou liggen. Het is op zich een prima rots, daar niet van, maar hij weet het zelf gewoon net te goed. Dat is jammer. Een nét iets te koket rotsje. Ik kom over een paar honderd jaar nog wel eens terug, zullen we nog wel eens zien of je na twee eeuwen erosie nog steeds zo stoer bent!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Jezus is uit de dood opgestaan en naar de hemel. Zijn discipelen vertellen het goede nieuws, dat ieder die in Jezus gelooft eeuwig leven heeft. En dat Jezus op een gegeven moment terug zal komen om aan onrecht een einde te maken. Alle mensen worden dan door God geoordeeld.

gravatar

Eerwaarde heer Riffen,

U bedoelt waarschijnlijk de tweede (testamentaire) brief van Paulus, want de eerste is zeker niet door hem geschreven. U voorziet de ondergang van de aardse bevolking, de eindtijd. Daarin zou u weleens gelijk kunnen krijgen, alleen is het nog onbekend wanneer.
Maar ik vrees dat die brief vandaag de dag niet zo relevant zal zijn als in uw zoete dromen. Ik wijs u onder andere op de toenemende afname van het aantal begrafenissen, zodat steeds minder gelovige doden uit hun graf zullen kunnen opstaan. Het Duizendjarig Rijk wordt leger dan u dacht.

gravatar

Bedoelt u God? God bestaat inderdaad met 99,99999999999999999999999999 procent zekerheid niet!
Maar die kans, hoe miniem ook, zou eens waar zijn. Dan heb je als ongelovige toch mooi geen enkele kans om heilig te worden.