shutterstock.com/studiospeld

Stimuleer je bloedsomloop met baksteen

De bloedsomloop stimuleren met een facial work-out? Vergeet jade en rozenkwartsrollers. Wie echt resultaat wil zien, gebruikt baksteen. 

Is baksteen echt een steen met superkrachten, of is het een hype, vraag je je misschien af? Volgens beautyexpert Ilse is het allebei waar. “Mensen zijn steeds bewuster en spiritueler bezig. Maar de baksteen werd al door de Mesopotamiërs gebruikt om zijn reparerende kracht,” zegt ze.

Over de beste masseertechniek is Ilse eenduidig: “Smijt die baksteen met volle kracht tegen je slaap aan. Je zal zien hoeveel goeds het voor je bloedsomloop doet!”

Zelf heeft Ilse de baksteen op haar nachtkastje liggen en doet ze de massage als avondritueel. “Beetje zonnebloemolie op de huid smeren en rammen maar! Bovendien: het staat ook heel mooi, zo’n bijzondere steen naast je bed.”

Maar ze waarschuwt ook: door de populariteit is er veel namaak in de omloop. “Koop bewust. Als het te mooi lijkt om waar te zijn – doe het niet! Misschien betaal je wel wat meer, maar dan heb je tenminste een echte baksteen. Het zou toch zonde zijn om erin geluisd te worden!”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook Anna Lillioja is nog voor Rudolf Julius (6 april, red.) bevangen door spiritualiteit. Maar dat is niet zo gek gezien hun geslacht (gender, red.).
Zijn er nog meer redactieleden – buiten de voetbalverslaafden natuurlijk – die zich met levitatie (zweven, red.) bezighouden?
• Reageer
gravatar
Plien april 7th, 2021

Misselijkmakende seksist!

Reageer