Stokkete / Shutterstock.com

Eindeloze mogelijkheden op het internet leiden Joran naar Netflix-film die hem niet zo leuk lijkt

De wereld ligt aan zijn voeten. Joran heeft toegang tot zowat alle kennis die de mensheid heeft opgedaan sinds de uitvinding van het schrift, maar het wordt vanavond toch een film op Netflix die hem niet zo leuk lijkt.

Sinds de komst van het internet kan hij vanuit zijn slaapkamer in gesprek over eten met mensen van over de hele wereld, brieven lezen van Bonifatius uit 721 en video’s kijken van een dorpsfeest in Malawi. Uit deze en alle andere mogelijkheden besluit Joran ook deze keer een film te kijken die hem niet echt aanspreekt en waar hij al eerder aan was begonnen, tot hij met zijn laptop op schoot in slaap viel.

De komst van het internet heeft een enorme revolutie met zich meegebracht. Eindelijk kan iedereen zelf bepalen wat ze zien, en in het geval van Joran is dat de eerste de beste Netflix-film die automatisch begint te spelen in het hoofdscherm.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *