Dirima / Shutterstock.com

Kerstgedachte: Mirjam deelt haar verkoudheid met wildvreemden

Snotterende vrouw wil met kerst samen zijn

De 42-jarige Mirjam uit Rotterdam laat zien waar kerst om draait. Ze gaat iedere dag de straten op en deelt haar verkoudheidsvirus met mensen die ze nog nooit heeft gezien.

“Kerst vier je samen”, zegt ze terwijl het snot door haar strot loopt. Gisteren nog zat ze in de bus tegenover een dakloze en toen heeft ze in zijn gezicht geniest. “We zijn allemaal mensen.”

Mirjam hoopt vurig dat mensen deze kerst een stukje dichter tot elkaar komen. “Waarom zijn we toch zo afstandelijk geworden?” Het snot druipt uit haar neus. “We zijn toch verdorie samen op deze wereld?”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mirjam uit Rotterdam, wij adviseren jou en al jouw slachtoffers ons neussproeiflesje met echt zeezout uit de Dode Zee. Doodt alle bacillen en virussen in mum van tijd.
Na drie jaar garantie.

Mede mogelijk gemaakt voor De Speld door Kruidenblik voor al uw pillen, poeders en zalfjes

Reageer
gravatar

Mijn kutje is weer schraal. De medicijnen helpen niet. Nu is het wel meer pijpen enz. maar zo tegen de kerst is het toch een beetje behelpen.

gravatar

Meneer Evi,

Je valt als kerel door de mand. Je schrijft zonder compassie. Daar ergeren wij vrouwen ons vaak aan.

Bovendien kom jij klaar door pijpen als alternatief. Pijpen kan niet bij vrouwen. (Masseren van en zuigen aan onze klit overigens wel.)

Veel vrouwen vinden trouwens pijpen vreselijk vies. En terecht gezien de hygiëne van de meeste mannen. Zo reinigen ze vrijwel nooit hun pik na het (staand) plassen.

Dat had prof Vdr Plas als deskundige moeten weten.

gravatar

Mijn verontschuldiging; ik werd even gestoord door mijn eigen jengelde bengel. Een correctie op mijn verstoorde vorige bericht staat hieronder..

“Waarschijnlijk denkt de kleine Evi (de “l” op het eind van zijn naam ontbreekt) de hele dag aan de pornoplaatjes en -filmpjes, die hij stiekem op de tablet van zijn pappie en/of mammie bekijkt.”