Eliot Holzworth / Shutterstock.com

Eigenaar Stint stapt in de zeppelins

‘Ik ben ondernemer, ik moet toch door’

De Stint mag voorlopig de weg niet op. Dat is de conclusie van een onderzoek dat TNO deed naar de elektrische bakfiets. De eigenaar van de Stint maakt zich echter geen zorgen. Hij heeft de blik alweer gericht op een nieuwe onderneming. Hij stapt in de zeppelins.

“Ach joh, weet je, in het begin vond ik het wel erg. Maar ik ben toch ondernemer. Ik kan niet bij de pakken neerzitten”, stelt de oud-fabrikant van de elektrische bolderwagens die de komende tijd verboden blijft.

Nu begint hij vol goede moed aan een nieuwe onderneming. “Zeppelins zijn goedkoop, duurzaam en stil. En het ziet er natuurlijk ook schitterend uit als zo’n vliegende sigaar door de lucht zweeft. Als je je even in die prachtige voertuigen verdiept is het eigenlijk onvoorstelbaar dat ze niet meer zoveel gemaakt worden.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Klopt. er moet alleen nog getest worden hoe ie zich gedraagt op de spoorwegovergang> Er gaan geruchten dat ie dan komt stil te staan en dat is te gevaarlijk.

gravatar

“(…) stelt de oud-fabrikant van de elektrische bolderwagens die de komende tijd verboden blijft.”
De oud-fabrikant blijft de komende tijd verboden? dat wordt dus niks met de zeppelins.

Reageer
gravatar

Hou eens op me je ‘schijnheilige’ kerstwensen Corrie, alsjeblieft. Je helpt er gelovige mensen niet mee.

gravatar

Dank je wel, mijn allerliefste Corrie van Hiernaast,

Ik en Donald Trump zijn er van overtuigd dat duurzaam, groen en milieubewust linkse woorden zijn om mijn en zijn volk sociaal en economisch te belazeren.
Het veronderstelde klimaatprobleem bestaat helemaal niet en dat kunnen hij en ik als beste weten!.