Africa Studio / Shutterstock.com

De 5 meest gestelde vragen over de schaarste van de anticonceptiepil

De anticonceptiepil is op veel plekken in Nederland niet meer te krijgen. Vervelend voor je vriendin natuurlijk, maar ook voor jou kan dit gevolgen hebben. De 5 meest gestelde vragen over de schaarste van de anticonceptiepil.

Is abortus gratis of moet zij die betalen?
Abortus is gelukkig gratis in Nederland. Je moet misschien wel de reiskosten voor het brengen naar de kliniek delen, dus daar moet je van te voren goede afspraken over maken. De ingreep gaat heel snel en er is een tv in de wachtkamer, dus dat komt wel goed.

Is migraine besmettelijk?
Het is natuurlijk heel vervelend voor jou als je vriendin last heeft van migraine doordat ze geen pil meer slikt. Maar goed nieuws: migraine is niet besmettelijk. Je hoeft dus geen afspraken af te zeggen en kunt gaan en staan waar je wil.

Worden haar tieten ooit weer groot?
Door het stoppen met de pil raak je helaas wel een paar cupmaten kwijt. Maar niet getreurd: als je vriendin door het gebrek aan de pil en omdat jij geen zin hebt helemaal een condoom om te doen toch zwanger wordt, dan worden ze weer net zo groot.

Mag je iemand dwingen de morning-afterpil te nemen?
Je mag in principe niet forceren, maar je kunt wel heel attent een smoothie maken en hem daarin verpulveren voor haar.

Als ik haar een spiraal geef voor Sinterklaas, na hoe lang kan ik er dan weer op?
Na een week is de wond in haar baarmoeder door het plaatsen van de spiraal grotendeels geheeld. Het doet dan misschien nog een beetje pijn en bloedt nog wat na, maar daar moet je maar even doorheen bijten.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Er gaan geruchten, dat het G.P.V. de fabrikant heeft omgekocht, omdat ze met grote gezinnen de vrouwen makkelijker achter het aanrecht terug kunnen dwingen en dus uit de politiek.
😉

Reageer
gravatar

Okay, dat zegt -ten aanzien van het GPV- inderdaad iets over motief, maar niets over de modus operandi. Van fabriekswege een gaatje prikken in elk condoom?

gravatar

De dominee sprak: “Verlaat de kerk niet voor ‘t zingen,
ik adviseer het gebruik van die rubberen dingen.”

De paus zei: “God heeft kapotjes verboden,
dat staat duidelijk in de een van de tien geboden.

Marcus (10:13-31): Jezus liet graag kinderen tot zich komen,
daar kan een nette pedofiel thans alleen van dromen.

gravatar

Begrijpt Carrie van de Hoek niet wat “rode zee” in de context betekent?

Wanneer kom Carrie eens zelf met iets grappigs of relevants zonder bekrompen reacties uit jaloezie?

Wie is overigens Dodo Steeds?

gravatar

Hoe zie jij dat gerealiseerd, Miekie? Het is geen man gegeven, de Maitreya niet, DJ Trump of zelfs Giacomo Casanova niet om die vraag te beantwoorden. Hoe zou je -als man- alle knappe en minder knappe vrouwen kunnen bestijgen om empirisch te verifiëren of alleen knappe vrouwen anti-conceptie toepassen. Bij een hoogwaardig proteïne-dieet, aangevuld met spierversterkende anabole steroïden en potten Viagra kan een gemiddelde man niet meer dan tien vrouwen p.p.p.d. aan, los van de echtelijke ruzies tussentijds. Omgekeerd kunnen geoefende vrouwen een veelvoud aan mannen aan. Rond dit gegeven is een hele industrie ontstaan.

gravatar

Ik ben destijds danig geïnteresseerd geraakt in de Holocaust en de medische experimenten in de concentratiekampen na het voortdurende geklooi aan die kut. Hierdoor werd ik des te interessanter voor de vrouwen.