Shutterstock / Leonid Ikan

Help Shell de winter door!

Oliebedrijf maakt al jarenlang 0 euro winst

Het nieuws over Shell dat deze week naar buiten kwam heeft ons heftig geschokt. Het olieconcern blijkt al jarenlang geen cent winst te maken!

Van buiten ziet Shell er uit als een succesvolle multinational, maar stiekem hebben ze de moeite om de eindjes aan elkaar te knopen. Ze schamen zich er zelfs zo erg voor dat ze niet eens durven te bevestigen dat ze aan al die jaren keihard boren, pompen en raffineren geen rooie cent hebben overgehouden.

Wij willen Shell graag een hart onder de riem steken en daar vragen we jouw hulp bij. Alle kleine beetjes helpen: ook met tien euro, twee euro of een mooie politieke connectie kunnen we ze al een eind op weg helpen. Stuur jouw donatie naar NL85ABNA0592425851 en wij zorgen ervoor dat Shell er deze winter warmpjes bijzit.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Naamloze bedrijvenboktor,

Toko is Maleis voor winkel.
Ik corrigeer even ook de rest van jouw eerste zin: “Ik bied 100 miljard dollar voor de hele handel.”

Overigens bied ik zelf niets voor Shell en evenmin voor Unilever.

gravatar

Eigenlijk is het best een moedeloos verhaal. Multi nationals halen van alle uit om onder de belasting uit te komen terwijl de gewone hardwerkende Nederlandse werknemer netjes zijn belasting betaald. Dat krijg je met dit VVD-kabinet.

Onze enige hoop is dat de PVV van meneer Wilders aan de macht komt. Hij geeft om de gewone Nederlanders.💶💶

Corrie.

Reageer
gravatar

Corrie, lieve schat, jij schreef “meneer Wilders, dus ik constateer dat jouw vriendschap wat betreft Geert met hem over en uit is. Heb jij wellicht de euvele moed gehad om hem een klein beetje tegen te spreken. Je weet toch dat hij daar niet tegen kan. Daarom heeft hij immers geen partijleden.