Marcel Mooij / Shutterstock.com

Man houdt oersaai bedrijfsgeheim krampachtig verborgen voor partner

Als ketenmanager bij een telecomprovider is Marnix de Velder nauw betrokken bij de implementatie van een nieuw dataplatform. Dat is zelfs voor de concurrenten nauwelijks interessant, maar Marnix houdt het oersaaie bedrijfsgeheim krampachtig verborgen. Ook voor zijn man.

“Hoe was het op je werk lieverd?”, vraagt partner Jelle tijdens het eten. Marnix kijkt hem streng aan. “Je weet dat ik er niets over mag zeggen. Het is vertrouwelijk. Buiten het projectteam is het alleen op directieniveau bekend.”

Tevreden schept Marnix nog wat pasta op. Het is niet makkelijk om met een geheim rond te lopen, maar het hoort bij zijn werk. Kort na het eten belt zijn manager. Snel sluipt hij de gang op. “Ik ben thuis, dus ik kan niet vrijuit praten”, hoort Jelle hem fluisteren.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ach ja., wanneer je zoals Marnix de Velder een bullshit-baan hebt dan kun je niets anders dan gewichtig doen over nauwelijks interessant en oersaaie bedrijfsgeheimen.

Dan is mijn baan als BOA veel interessanter. Ik hou Nederland veilig.👍👍

Corrie.

Reageer
gravatar

Er komt een nieuwe reorganisatie.
Nieuw plat vorm is nodig om werkelijk democratie te krijgen.
– Allerlei zaken als de afstand die de plas tot de pot doet zijn hierbij van belang.
– Hierbij respecteren wij vanzelf uw privacy. Zodat u een beeld krijgt van uw omgeving en de gelijkende gevallen helder en duidelijk bij elkaar ziet staan.
– U kunt het vragenformulier van 6 bladzijden zelf invullen, naar believen. Let op, het is belangrijk.
– Kijk op uw DigiD voor meer informatie.

Reageer