Youtube.com / Veronica Inside

Emancipatie van bekrompen kloothommels nog lang niet voltooid

Ophef rond uitspraken Derksen teken aan de wand

Als de ophef rond de homofobe uitspraken van Johan Derksen één ding laat zien, dan is het wel dat Nederland nog een lange weg te gaan heeft bij de acceptatie van bekrompen kloothommels. Blijkbaar is ons land nog niet klaar voor een kleingeestige zielenpoot op televisie.

“Wow, ik schrik hier echt van. De emancipatie van dit soort stumperds is duidelijk nog lang niet voltooid”, schrijft iemand op Twitter. “Hulde aan Veronica om zulke mensen een podium te geven”, vindt iemand anders. “Zelfvoldane horken zijn er nu eenmaal. Wen er maar aan!”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Mart Smeets, Maarten van Rossum, Philip Freriks, Tjakka Ratelknots, Ferry Mingelen en Johan Derksen hebben een paar dingen gemeen: bejaarde roeptoeters met allang dik gevulde bankrekeningen / pensioenen, die zo aandachtsgeil zijn dat ze het roeptoeteren niet kunnen laten. Wanneer daag die demente mannetjes nou eens deaud?!

Reageer
gravatar

Dank je wel Rudolf, eindelijk iemand die zegt wat onze gekrenkte persoontjes graag horen; een hart onder de riem als het ware, want het gereutel van een dergelijke pummel maakt ons onzeker en boos.

Wij, recreatie-feministen, eisen namelijk de lusten, niet de lasten.

Reageer
gravatar

Corrie, alles wat in de Randstad rondscharrelt is één pot nat. Ze slikken van alles waarin wij in ons Brabant goed zijn, maar jullie zijn te dom en te lui om zelf pillen te draaien.