Studio Speld / Shutterstock

Regenboog krijgt redesign

Nieuw uiterlijk communiceert hernieuwing natuurverschijnsel

De regenboog krijgt een nieuw ontwerp. In de afgelopen 4,5 miljard jaar wist het natuurverschijnsel onder andere een iconische status te verwerven in de LHBTI-gemeenschap en werden er zelfs verschillende Nederlandse basisscholen naar vernoemd, maar het is tijd voor een redesign.

“Iedereen kent de regenboog inmiddels”, vertelt woordvoerder Ruurd Snellius. “Dat is een mooie prestatie, maar met name het afgelopen decennium kregen we het idee dat we teveel op automatismes aan het leunen waren. De regenboog is al die jaren precies hetzelfde gebleven. We hebben daarom de koppen bij elkaar gestoken en opnieuw gedefinieerd wat de regenboog anno nu betekent.”

Intern moeten verschillende reorganisaties in de natuurkundige processen zorgen voor een hernieuwde regenboog, maar ook in het uiterlijk wordt de nieuwe identiteit gecommuniceerd. “Je ziet dat een herschikking van de kleuren al heel veel kan doen, een ander motiefje en het is meteen een heel andere, veel frissere regenboog.”

Naast het nieuwe design is ook besloten tot vervanging van de pot goud aan het einde van de regenboog. Daar ligt nu een ketel bitcoins.

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

De angst voor de dood, het geloof eigen, is meegezogen in absolutistisch consumerisme door de zekerheden van de wetenschap die een permanente en gevarieerde zelfbevrediging naar eigen keuze mogelijk maken. Waarbij de kleine zielen hun hele leven ieder moment van de dag bezig zijn met de ballonnen die hun karakter weergeven, in plaats van de ‘speldenprik’ waardoor de ballon klapt. Iedere seconde telt.

gravatar

We hebben duizenden jaren geloof gekend (dat steeds verkeerd werd toegepast door beperkte communicatie maar nog meer beperkte fantasie) om ons voor te bereiden op het enige moment waar het rationeel is en gelijk door iedereen afgedaan. Vooral de angst voor de dood is voor het eerst rationeel voor de soort terwijl de enkeling tevergeefs probeert zijn uniciteit te redden gesteund door de geschiedenis steeds op een andere kant te leggen.

gravatar

In de competitie tussen wetenschap en religie anders dan de mythe het wil wordt getypeerd niet de verdienste van de pioniers van onze wetenschap maar haar kleinzielige, onvergeeflijke volgelingen die haar gelijkstellen aan hun eigen gierigheid die de mensheid naar de spoedige ondergang zal brengen. De graad van onverschilligheid hierin toont de duisternis niet het licht ervan aan: de zekerheden sommen zo op als de zekerheid dat we er allemaal aan gaan, en dat wordt met dezelfde zelfgenoegzaamheid ook geproclameerd.

gravatar

Plasser,

U had ook Nederlands kunnen leren in plaats van de imitaties, oneliners, frasen zonder context (veel primitieve talen zitten nu eenmaal zo in elkaar) of tweets, waarmee de politiek zich aan de klagende analfabeten moet aanpassen om actueel te zijn.

gravatar

Voor een dictator is het uitwissen van de geschiedenis altijd van belang om actueel te zijn, voor de westerse democratie is dat onnodig door immigratie van hen die geen geschiedenis hebben.
Nepnieuws betekent niet zozeer dat er gelogen wordt, maar is dit reductionisme dat zelfs al tot officieel taalgebruik is gemaakt.

gravatar

Terwijl de materialist zegt dat spiritualiteit onpraktisch is, kun je bijvoorbeeld aan het idee van het ‘hier en nu’ zien dat dit tegengestelde betekenissen kan hebben. De ideële betekenis is de flow van het tijdloze, de eeuwigheid. Bij de materialist is het de afgesnedenheid van verleden en toekomst.
Allerlei wijsheden zijn zo omgedraaid in hun betekenis, zoals ‘verbeter de wereld en begin bij jezelf’ van iemand die nooit luistert, die ‘zich niets laat wijsmaken’, bijvoorbeeld vanuit zijn koloniale recalcitrantie: Oost-Indisch doof. Zonder te delen ontstaan deze geïsoleerde frasen die van licht duisternis maken.

gravatar

De immer klagende onheilsproleet.
Het einde der tijden is talloze malen in de loop van de geschiedenis voorspeld geworden.

gravatar

Felicity Elliott, de B(r)itse schoondochter van Benjamin Creme, spreekbuis voor Maitreya (zelf een immigrant) gebruikt Nederland als uitvalbasis voor haar immigrantenprogramma, islamisering die de oorzaak was van o.a. Brexit. Ze heeft niet alleen uiterlijk veel weg van Monica Lewinsky als die het heeft over Bill Clinton in haar undercover rol in Share Nederland (dependance Share International): de enorme eer en tegelijk schande, in het publiek dat zij trok voor de wereldleraar. Met haar ingewijden en familieleden heeft zij dezelfde graad als Lewinsky. Nu weer staat ze in de voorhoede tegen Trump die door haarzelf is ontstaan.

gravatar

Erato, dat is wat ik bedoel. U treft het in de kern. Iedereen weet het maar niemand durft het te zeggen.
Poepen is gezond!

gravatar

We zijn buitengewoon optimistisch, iedereen is optimistisch. Dat kun je immers zien aan ons ledental dat nog nooit zo hoog was. Op alle fronten hebben we winst geboekt.
Lieve mensen, allemaal bedankt.

Veilig Plassen Nederland

gravatar

Benjamin Creme zei dat de Joden altijd geïnteresseerde zijn in mystiek en er vaak mee manipuleren. Hij kan het weten, want hij was er zelf een.

gravatar

Ach wat leuk, een slinger. Die pastelkleurige dingen liggen al jaren bij Action in de schappen. Trouwens, bitcoins ook en die waren helemaal niet duur. Voor een ketel kun je beter naar Xenos. Die van Action zijn van plastic namelijk.

Reageer
gravatar

Krijgen we dat weer! De regenboog is het enige Nederlandse cultuursymbool dat niet homeopathisch verdund is en waar de scheiding tussen de kleuren goed gedefinieerd is, komt de linkse elite weer met pogingen om dit teniet te doen!

Reageer