kangwan nirach / Shutterstock.com

Vaccinatieweigeraars weigeren op gesprek te komen: ‘Van gesprekken krijg je autisme’

‘Je weet niet wat ze allemaal in je oren gaan stoppen’

Ouders die vaccinaties voor hun kinderen weigeren zien niets in het plan van staatssecretaris Blokhuis om vaccinatieweigeraars uit te nodigen voor een gesprek bij Jeugdgezondheidszorg (JGZ). Volgens de ouders krijg je van gesprekken autisme.

Jantine uit Haarlem is moeder van drie ongevaccineerde kinderen. “Het probleem met gesprekken is: je weet van tevoren niet wat er allemaal in zit. Misschien stoppen ze wel argumenten in je oren. Of bewijs. Je wil toch niet dat dat soort dingen in je hersenen terecht komen?”

Ook Simone uit Hilversum heeft ergens op internet gelezen dat gesprekken schadelijk zijn. “Een man in een witte jas die zo veel informatie in mijn onvolgroeide hoofdje stopt, dat kan toch nooit gezond zijn? Volgens mij is het veel beter om op natuurlijke wijze weerstand op te bouwen tegen redelijke argumenten.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

DIe knakkers van de ChristenUnie kunnen volgende week een uitnodiging tegemoet zien voor een stevig gesprek in het torentje!
Klaas legt de spuiten vast klaar.

Reageer