NOS

Sinterklaasfeest verbroedert: hooligans van PSV en Groningen gedragen zich zij aan zij als intimiderende imbeciel

Als dit weekend één ding heeft duidelijk gemaakt, dan is het wel dat het Sinterklaasfeest verbroedert. Beelden van hooligans uit het hele land die zich zij aan zij als een volslagen randdebiel gedroegen gingen de wereld over.

“Dit weekend maken we geen onderscheid en intimideren we allemaal dezelfde tegenstander. We dragen geen shirtje van Groningen of PSV, maar een capuchon”, zegt een man met een bivakmuts op en een bakje eieren in zijn hand. “We zingen dezelfde liederen (‘Daar moet een piemel in’, red.) en solliciteren naar dezelfde taakstraf.”

Ook in de rest van Nederland was de verbroedering merkbaar. In Rotterdam mocht een kind van een PSV-hooligan zelfs op de nek van een Feyenoord-supporter zitten, zodat zijn vader zijn handen vrij had om eieren te gooien.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Verbroedering, daar draait het allemaal om bij mijn nieuw op te richten partij.
Ik kijk al uit naar kerst, want dat ‘feest’ strookt niet met een verbroederde multicurturele samenleving. Dit wordt voortaan de vaste Ramadan maand. Tijdens de kerstdagen mag er dan overdag niet gegeten en gedronken worden.

Reageer
gravatar

Bij het Suikerfeest mag dan door autochtonen hopelijk nog wel fondant, borstplaat en marsepein worden genuttigd, met goedkeuring van de imam, mollah’s en ayatollah? Of is dat volgens de Jihad niet meer toegestaan? Gaat TUI dan ook nog vliegreizen inclusief hadj verkopen?.