YouTube: RTV Oost

Bushokje en hooligans slaags met elkaar

Geweld van beide zijden veroordeeld

In Eindhoven is een ontmoeting tussen een bushokje en een meute hooligans uitgelopen op geweld. Bij de ongeregeldheden sneuvelden een aantal ruiten.

Op het moment dat het bushokje en de hooligans elkaar tegen het lijf liepen ging het vrijwel meteen mis. Het bushokje had van het bestemmingsplan weliswaar toestemming om op een aangewezen plek langs de weg te staan, maar het stond daar met zijn abri behoorlijk te provoceren, volgens ooggetuigen. De Mobiele Eenheid heeft de kemphanen uit elkaar gehaald en meerdere arrestaties verricht.

De politiek heeft het geweld inmiddels veroordeeld. “Of het nou gaat om een meute dronken hooligans of een immobiele constructie van metaal en gecoat glas, we moeten gewoon een beetje normaal doen”, aldus premier Rutte. “Er zijn kinderen die hier met een bus naar school gaan.”

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Luister de reden waarom donkere mensen de blanke mensen aan het reden zijn is jesus is een donkere man deze wereld is een leugen en en je zal branden na datje dood gaat dat zwarte piet gedoe breng jouw in hell en jouw kinderen kom maar ff scrollen op mijn facebook je zal ook merken dat god geen blanke mensen heb gemaakt en je zal de waarheid weten van alles wat er tegen jou is gezegt

Kom maar naar mijn facebook gilberttico paulina

Reageer
gravatar

Tico, schrijf het nog eens op. Nu wel graag met komma’s en zo. Als domme witte Nederlander kan ik deze krom praat niet begrijpen, ech nie.

gravatar

Het wordt kennelijk hoog tijd dat we bepaalde landen herkoloniseren en slavernij weer opnieuw introduceren. Het lijkt erop dat sommige groepen zich geen raad weten met de vrijheden die zij heden ten dage hebben…

gravatar

we moeten meer van dit soort tradities overnemen. Zo worden in Veen allemaal auto’s in de brand gestoken met oud en nieuw en is het oorlog met de hele politie van Noord-Noord-Brabant. Dat zouden meer plaatsen moeten doen.

Reageer
gravatar

Van vrienden, die er bij waren, heb ik gehoord dat die domme abri uitdagend bleef staan, toen die hooligans op hem afrenden. Ik hen geen medelijden met dit soort idioten!

Reageer
gravatar

Natuurlijk is dat wel eens gebeurd.

Als je op de bus wilt wachten en er is geen hokje, dan word je toch boos? En als je boos bent, ga je toch slopen?