Youtube.com / studio040nl

Advocaat Zwarte Piet-hooligans: ‘Vrijheid van intimidatie is een groot goed’

'Onze voorvaderen hebben voor dit grondrecht gevochten'

Voorstanders van Zwarte Piet die afgelopen weekend met dreigementen en intimidatie voorkwamen dat protesten tegen Zwarte Piet van de grond kwamen, maken gebruik van hun recht op intimidatie. Dat zegt advocaat Herbert Meester van de Zwarte Piet-hooligans.

“Iedereen heeft het recht om te intimideren en zo andere protesten te verhinderen en monddood te maken. Als we niet meer met grote groepen mannen mensen met een afwijkende mening kunnen intimideren met racistische spreekkoren en met eieren kunnen bekogelen, dan is het einde zoek,” aldus Meester.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Nu de meute die Zwarte Piet zwart wil houden, wordt aangevoerd door openlijk of verkapt fascistische en racistische figuren, kan ieder zinnig mens alleen maar tegen een zwarte Zwarte Piet zijn. Case closed.

Reageer
gravatar

Nu de meute die graag wil dat hun club Ajax kampioen wordt, wordt aangevoerd door openlijk vechtlustige hoeliganzen, kan ieder zinnig mens alleen maar tegen Ajax zijn. Daar kan verder niet over worden gepraat.

Kinderen, wie van jullie ziet de enorme denkfouten in deze redenering,

gravatar

Juf, jùùf, jùùùùùf, mag ik het zeggen? Ik herken dat een beetje..

Mijn papa zei na de scheiding vaak: “Toen jouw mamma mij niet meer zag zitten, aangestookt door één van haar vele vriendinnen die openlijk vijandelijk was, kan ieder zinnig mens alleen maar tegen jouw mama zijn. Daar praten we niet meer over.”

“Maar papa blijft het iedere keer zeggen, als ik bij hem moet logeren.”

gravatar

Inderdaad, Juf Jinte. Sinds Ajax kampioen kon worden doordat aanhangers stenen gooiden op de bus van de concurrent (waar ik niet vóór of tegen was), hoeft Ajax voor mij niet zo nodig meer kampioen te worden.

gravatar

Beste Zomaar,

Je haalt twee entiteiten door elkaar: “aanhangers” (tienduizenden) en “onruststokers” (enkele tientallen) door elkaar.

Dat deed jij ook al bij “voorstanders van zwartepiet” (enkele miljoenen) en “openlijk of verkapt fascistische en racistische figuren” (enkele honderden). Bovendien verbood jij letterlijk, weliswaar in het Engels, te reageren.

Dat jij de denkfout nog niet door had, pleit niet voor jou.

p.s. Ik kies trouwens geen partij.

gravatar

Iedere groepering mag zijn mening uiten.

Dat 99% van de Nederlanders een andere mening heeft dan de tegenstanders van dit kinderfeest en dat die mening daardoor wat explicieter wordt verkondigd en wat meer uitingsvormen kent, is niet meer dan logisch.

Reageer
gravatar

Maar ik kan het ook niet zijn, want ik verkondig geen onwaarheden, zoals 99% en “tegenstanders van dit kinderfeest”, waar het gaat om tegenstanders van gevoeld racisme.
Verder sta ik bekend om mijn wijsheid en redelijkheid, dus alle vormen van bedreiging en discriminatie zijn mij vreemd.

gravatar

Het gooien canbeieren is dermate verbonden met het begrip voetbalhooligan dat deze gedrag in is gaan behoren tot de wijze waarop een groot deel van Nederland de voetbal hooligan ziet en is daarmee een verheven tot uiting van mening. Op die wijze is er dus een belangenconflict ontstaan op grondrechtelijk niveau. Het zou goed zijn als de partijen nader met elkaar in overleg treden. Ik wens eenieder een zalig Pasen. Aldus de rechter van dienst.

Reageer
gravatar

Veel wat als misdadig werd gezien staat nu aan de rand van de wet, of is net binnen de wet. Corruptie. De reden dat het hele systeem is om- of afgebouwd is de afgunst naar hen die niet iedere dag hetzelfde werk doen maar die zich ontwikkelen met kennis buiten de structuur, een kleine groep waaraan de massa het einde van de koude oorlog en andere levensbedreigende ellende te danken heeft. Relatief een paar man die echter blijkbaar even veel invloed had als de 99,9999999999999999 procent die zich wil emanciperen om de paar voordelen op te eisen van deze kleinste elite waaraan ze hun bestaan te danken hebben.

gravatar

Tegelijk, met de spam worden alle iets serieuzere commentaren weggefilterd.
Het is zelfbediening van de Speld met de komst van Sinterklaas.
Porno.

Reageer