Studio Speld / Shutterstock

Tom heeft een datum op zijn arm laten zetten omdat hij de dag wil herinneren dat hij een tattoo nam

‘15 maart 2017 wil ik nooit meer vergeten'

“Hey die tattoo op je arm, mooi hoor. Mag ik vragen wat de betekenis is?” Het is niet voor het eerst dat hij die vraag krijgt. Tom kijkt ernstig en schraapt zijn keel om te vertellen over het verhaal achter zijn tattoo.

“15 maart 2017 is voor mij een hele bijzondere datum. Dat is namelijk de dag dat ik ‘15-03-2017’ op mijn arm heb laten zetten. Daar wil ik gewoon altijd een herinnering van op mijn lichaam dragen.”

Of het geen pijn deed, wil de kennis van Tom weten. “Natuurlijk”, geeft Tom toe. “Maar toen ik die tattoo liet zetten deed het ook pijn. Dus het is juist heel mooi en passend dat ik mijn tattoo met een tattoo kan herinneren.”

Als Tom gevraagd wordt of hij nog meer tattoos wil, glimlacht hij. “Alleen als het weer een bijzondere betekenis heeft. Als ik ooit nog een keer een tattooshop binnenloop en twee uur later naar buiten kom met een tattoo op mijn borst, dan kan ik me voorstellen dat daar dan een portret staat van de tatoeëerder die een tattoo op mijn borst zet.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Vergeet ook de kuttoe niet. Een Tattoo van de datum waarop je leidinggevende je een kutstreek leverde richting loopbaanravijn. Staat ook mooi als inscriptie op de toekomstige grafsteen. Dan weer relevant na -zeg maar- de bijstandsperiode.
Zo gaaf allemaal. En goed voor de werkgelegenheid van de tattoo-Arbeiter.