Shutterstock: Monkey Business Images

WEEKEND!! Het is tijd om zelfdestructie te vieren en ‘weekend’ te schreeuwen

Drie twee één: WEEEEEEEKEND!!!

WEEKEND! Het is vrijdagavond, wat betekent dat je voor een korte periode niet meer hoeft te werken of studeren! Hoog tijd om het huidige tijdsvak uit te schreeuwen en te fantaseren over overmatig gebruik van verdovende middelen. WEEEEEKEND!!!!!

Is er nog een liedje op de radio waarin wordt benadrukt dat het inderdaad dat moment in de week is waarvan we de naam zo graag uitroepen? YES! Vanavond gaan we ons lichaam kapot maken, dat hebben we wel verdiend! Drie twee één: WEEEEEEEKEND!!!

Vrienden, maten, makkers! Iedereen mag weten dat jij maar al te goed weet dat de dagen aan het eind van de week zijn aangebroken, en dat je lichaam dat best wel even mag gaan voelen. WEEKEND!!! Het is zó ontzettend die periode dat je ervan gaat vloeken. Laat je neus het maar niet horen. WEEEKEEENDD!!!! Kan jou ‘t schelen!

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ga alsjeblieft met jezelf spelen? Weet je dat uit onderzoek is gebleken dat mensen die constant mensen corrigeren ongeacht of ze gelijk hebben nare mensen zijn?