Number 10 / Flickr.com / Mapswire

Britten krijgen Italië als afscheidscadeau

Nu de Europese Unie een brexitdeal heeft gesloten met het Verenigd Koninkrijk, komt het afscheid van de Britten ineens heel dichtbij. Om op een goede manier uit elkaar te gaan, heeft de EU premier Theresa May een afscheidscadeau aangeboden: Italië.

“We willen laten zien dat we de samenwerking al die jaren zeer op prijs hebben gesteld”, zei EU-president Donald Tusk tegen May. “Daar hoort een mooi gebaar bij. Rome, Venetië, kunst, staatsschuld, pizza, de Serie A, vluchtelingen, zon: het is allemaal voor jullie.”

 

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ha, zo herkennen we de satire weer. Gewoon opgeblazen hilariteit, in plaats van een treurig sarcasme dat haast verbleekt naast de ridicule werkelijkheid.

Reageer