Kathy Hutchins / Shutterstock.com

Stan Lee van deze tijdlijn overleden

Marvel belooft personage niet te rebooten, fans speculeren over terugkomst

De Amerikaanse comics-auteur Stan Lee, in dit universum een van de bedenkers van Iron Man en Spiderman, is gisteren overleden. “De Stan Lee die wij kennen, op Aarde 616, heeft ons verlaten”, laat zijn dochter weten. “Maar we putten troost uit de gedachte dat de duizenden Stan Lees in de rest van het multiversum nog leven en gewoon films blijven maken.”

Volgens Comic-bedrijf Marvel zijn er geen plannen om Stan Lees uit andere tijdlijnen naar onze werkelijkheid te halen voor een crossover. “Stan Lee zal nog één keer een cameo maken op zijn eigen begrafenis, maar daarna is het echt voorbij”, aldus Marvel, het bedrijf dat Lee zelf heeft opgericht. “Onze Stan Lee komt niet meer terug. Zijn dood is definitief.”

Volgens geruchten zijn de snor en bril van Lee echter gevonden door een meisje, die daarmee op het punt staat de nieuwe incarnatie van de scriptschrijver te worden. Fans speculeren dat Marvel op de volgende Comic-Con gewoon een nieuwe Stan Lee zal introduceren, maar dan als vrouw.

 

Dit artikel verscheen eerder op El Mundo Today.

 

[vagekennis alt=1]


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo zie je maar weer dat die Spanjaarden afweten van multiversum, of liever multiversa, eentje stelt al niks voor, en dat ze anders dan we altijd dachten niet dommer zijn dan een Amerikaan.
Iedere Spanjaard weet dat Spaans praktisch de eerste taal is in Californië.

gravatar

Oh, ja dat is dan wel te begrijpen. Ik had gewoon gedacht een praatje te kunnen maken. Het is trouwens meneer en je mag je of jij zeggen hoor.

gravatar

Ja dat mag. Van enkele bewindspersonen zal het u opgevallen zijn dat zij nul komma nul empathie en zorg voor het welbevinden van de mensen waarvoor zij verantwoordelijk waren aan de dag hebben gelegd. Maw, men was bezig met het winnen van verkiezingen en hoe het met het ministerie ging was van secundair belang.

gravatar

Spreekrecht voor slachtoffers is belangrijk. Echter, verdachten zijn geen daders. Het doel van het proces is om vast te stellen wat er gebeurd is en of de verdachte daar überhaupt wat mee te maken heeft gehad. Hier wordt het onschuldsdinges geschonden.

gravatar

Er zijn trouwens over de jaren enorme bezuinigingen doorgevoerd, de ene na de andere gevangenis is gesloten. Waarom moest er dan ook zo bezuinigd worden op rechtsbijstand? Zonder goede advocaat met voldoende vergoeding krijgt u niet echt een eerlijk proces.

gravatar

Men grossiert in plannen als 2/3/10 op cel, 23u per dag op cel of het wegbezuinigen van de bilbliotheek. Als je mensen opsluit ben je ook verantwoordelijk voor die mensen. De beste voorspelling van gedrag is ander gedrag. U kunt er dus van uit gaan dat de medewerkers van justitie en politie dezelfde behandeling hebben gekregen.

gravatar

Wattes? Vindt u het goed dat wij dit opschrijven? Dergelijke belangrijke inzichten hadden wij niet van u verwacht meneer Terrorpanzer. Waarom bent u de eerste in jaren die dit bedenkt? Je zou bijna denken dat de kaasstolp in Den Haag, dat dat één grote muppetshow is.

gravatar

Zeg, zou mij geen woorden in de mond willen leggen? Dat bevalt mij helemaal niet. Maar u mag mij parafraseren, een aantal jaren geleden hebben wij op dezelfde wijze samengewerkt. Maar graag wel zonder mijn naam te noemen. Trouwens, dit is toch alles algemeen bekend? Maakt u nou niet net zo deel uit van de kaasstolp?

gravatar

Oh, nou oké. Daar staat dan wel een uurtje factuurtje tegenover. Als blijk van goede wil vraag ik u voor deze conversatie alsvast 55.55Eur over te maken op mijn bankconto. U wilt niet weten wat dat kost al die pizza’s tegenwoordig. Gelukkig heb ik een Vip-card met korting van New York pizza gekregen, daar ben ik echt heel blij mee!

gravatar

Die Spanjaarden hebben hier in Nederland voor de Vrede van Utrecht homofilie binnengehaald. Omdat Spaanse vrouwen zo lelijk zijn.

gravatar

Trouwens. Het idee van meerdere aardes komt veel voor in Flash. En dat is een DC comic.
Jammer, dus geen crossover. Maar diverse X-men karakters kunnen ook in de tijd reizen, dus er is hoop.