Youtube.com / Het Sinterklaasjournaal

Laf Sinterklaasjournaal wil niet dat u het echte nieuws te horen krijgt

Wegkijkprogramma meldt niets over de blokkade Mediapark

Vanochtend werd de vrije pers het werken weer eens onmogelijk gemaakt door een aantal beroepsactivisten die hun mening over Zwarte Piet zo nodig moesten opdringen aan het rest van het land. Maar wat zagen we daarvan terug in Sinterklaasjournaal? Niets! Van de MSM mag u daarvan niets horen.

Ze laten opperwegkijker Dieuwertje Blok wel op op een kinderlijk toontje vertellen dat het paard van Sinterklaas zich niet zo lekker voelt omdat knollemans een bedorven wortel heeft gegeten. Of dat Sinterklaas zich druk maakt omdat de Playstation van Jordi niet door de schoorsteen past. Maar niets over de omroepmedewerkers die wel drie minuten te laat op hun werk waren omdat ze vanwege de blokkade om moesten lopen!

Weet je waardoor wij ons niet zo lekker voelen? Een aantal elitaire bubbelmedewerkers van de staatsomroep die met publiek geld vrijelijk nepnieuws produceert en denkt dat de kijkers van het Sinterklaasjournaal afgeschermd moeten worden van de werkelijkheid. Alsof het kleine kinderen zijn!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hoe jammerlijk ook, wat is erger: te falen met een leuk bedoelde reactie, of succes te oogsten met misbaar?

En, hoe houd je die twee uit elkaar?

gravatar

De imago cultuur van beroemdheden en hun mening gebaseerd op oude onbewuste archetypen, waarmee nu levende mensen worden gemarginaliseerd die ons trachten te redden, is een veel grotere kots.

Reageer
gravatar

Bovendien is bij Sinterklaas een schimmel tussen de benen geconstateerd en Zwarte Piet heeft last van een puntzak, op zijn rug. Zo wordt het blazoen (imago) van ieder jeugdidool gemarginaliseerd. Zwarte Piet als alter ego, zeg maar persona, van de erg witte Nicolaas en de zwart/wit gestippelde schimmel als primus inter pares. Een alternatieve drieëenheid die nu verstoord dreigt te worden door eenzijdige kleur=identificatie.

gravatar

Atavisme; regressie naar het Jaar Nul, er is geen ander woord voor. Archetypen die genetisch gecodeerd, vele latere generaties het leven zuur maken. Geïnfleerde mystieke vaderfiguren die appelleren aan mannelijke superioriteit die in Noord- en Midden Afrika, Azië, Amerika en Oost-Europa aperte wantoestanden in stand houdt.

gravatar

Verstandige mensen houden hun dochters tot hun dertigste thuis.
In hun huizen kunnen trouwens vaak wel vier gezinnen wonen.

gravatar

Daartegenover staat dat de Nederlandse vrouwen die de grenzen van hun macht bereikt hebben en alleen in de woestijn zijn achtergebleven bewust een allochtoon kiezen om ondergeschikt te kunnen zijn en hun vrouw-zijn te bewaren.

gravatar

Wat een fantastisch bericht!!!! Zo mag ik het graag lezen!!!!! Is het niet geweldig dat de Zwarte Piet-discussie weer volop is begonnen????

😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜
Sta helemaal strak!!!!! 😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜😜

Corrie.

Reageer