Studio Speld

Sinterklaas is nog niet eens in het land en nu al ligt het Speld-jaaroverzicht in de winkel

Belachelijk

Het wordt steeds gekker. Paaseitjes liggen in februari al in de winkel, pepernoten in augustus en het jaaroverzicht van De Speld al begin november. Sinterklaas is nog niet eens in het land!

In ‘2018: Een Jaar’ blikt De Speld terug op het roemruchte jaar 2018. Maar hoe kan een boek dat in november al in de winkel ligt nou terugblikken op het hele jaar? Alsof er nooit iets bijzonders gebeurt in de laatste maanden. Misschien is inmiddels heel Zaanstad wel in de as gelegd door in brand gestoken roetveegpieten. Dat staat er dan mooi niet in. En misschien is er wel een VVD’er afgetreden. Dat ontbreekt dan ook.

Wat blijft er eigenlijk over? De Olympische Spelen, Halbe Zijlstra, de ING, de dividendbelasting en Zwanetta van Temptation Island. Een jaar dus, en dat was 2018 dan ook.

Word nu Vage Kennis van de Speld en krijg gratis het nieuwe jaaroverzicht 2018: Een Jaar’!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ja jeetje, het heeft komende anderhalve maand dus helemaal geen zin om mijn Uzi leeg te schieten op een middelbare school, of streakend over een hockeyveld te hollen? Laat staan vreemdgaan met koningin Maxima?
Moet ik al die mooie acties opsparen voor 2019?

Reageer
gravatar

Ik wil mevr./mijnheer Mensen en de lezertjes geruststellen.

De Speld heeft voor de laatste maanden van dit jaar de hulp twee gerenommeerde waarzeggers: de dames Shanya en M’beldodugu.
Zij hebben al eerder de redactie geholpen met opzienbarende voorspellingen.

Reageer