Alexandr Vorobev / Antonio Scorza / Shutterstock.com

Weekendtips: foodtruckfestival en een nieuwe militaire dictatuur

Ben jij er nog niet uit wat je komend weekend gaat doen? Netflix? Langs bij de schoonouders? Niet doen! Met deze gezellige weekendtips weet je zeker dat je maandag wat te vertellen hebt bij de koffieautomaat.

Foodtruckfestival Spijkenisse
In Spijkenisse slaat dit weekend het foodtruckfestival “Smullen in Spijkenisse” de tenten op. Het is ongelimiteerd smikkelen geblazen bij wagens als Taco Dibbes, Ramenprostitutie en Tol & Zn. ambachtelijke viswaren. En nu maar hopen op goed weer!

Zuiderzeemuseum
Bij het Zuiderzeemuseum in Enkhuizen is altijd wat te beleven. Je kunt er bijvoorbeeld naar mensen in klederdracht kijken, en je leert er allerlei interessante feitjes. Wist je bijvoorbeeld dat het IJsselmeer vroeger de Zuiderzee heette? Waar wacht je nog op?!

Cursus cupcakes bakken
In Lelystad verzorgt Sandra Hendriks elke laatste zondag van de maand een cursus cupcakes bakken. Maak indruk op vrienden en familie door met een heerlijke schaal van die geglazuurde rakkers aan te komen. Volgens Sandra is haar geheime ingrediënt deeg, maar er komt ook een hoop liefde aan te pas.

Installatie militaire dictatuur Brazilië
Komend weekend wordt in Brazilië een militaire dictatuur geïnstalleerd. Boek een vlucht naar Rio de Janeiro en zit op de eerste rij als oppositieleden, homoseksuelen en andere vervelende types worden afgevoerd. Misschien ben jij er wel bij als ze aan de krokodillen worden gevoerd. Fijn weekend!


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Waarom helemaal naar Brazilie afreizen? Dankzij mijn whizzkids krijgen jullie in de EU na de verkiezingen voor het Europees Parlement volgend jaar dezelfde taferelen, gratis thuis voor de deur!

Reageer