Youtube.com / RTL Late Night met Twan Huys

Nieuw praatprogramma “Zeiken op Twan Huys” enorme hit

De kersverse talkshow Zeiken op Twan Huys is een doorslaand succes. Het programma waarin drie gasten onder leiding van Humberto Tan zeiken op Twan Huys wist op de late avond 1,2 miljoen kijkers te trekken.

In de eerste aflevering waren onder meer tv-recensent Angela de Jong, tv-kenner Fons van Westerloo en een rancuneuze ex van Twan Huys te gast. Zij bespraken samen de reden van de tegenvallende kijkcijfers van RTL Late Night. Volgens Angela de Jong is Twan Huys te elitair en minacht hij gewone Nederlanders zoals Angela de Jong. Daar is Fons Westerloo het niet mee eens: hij denkt dat Twan Huys geen empathie heeft. Volgens de ex van Twan Huys heeft hij een kleine penis en stinkt hij naar gekookte worst. Mogelijk schuilt daarin de verklaring voor zijn tegenvallende kijkcijfers.

Ook vanavond heeft Zeiken op Twan Huys weer een veelbelovende line-up. Te gast zijn bijvoorbeeld Angela Jong, Fons Westerloo en de ex van Twan Huys. Het programma zal net zo lang worden uitgezonden tot we een nieuwe presentator hebben gevonden om op te zeiken.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik hoor net op Nu.nl Dat Sylvie Meis een relatie heeft met een getrouwde Griek! Waarom kan ik daar op mijn favoriete kwaliteitssite niets over terug vinden? Zo kunnen wij toch geen vage kennis van elkaar zijn!

Reageer
gravatar

En Flats Timmerfrats dan? en die mevrouw – hoe heet ze ook al weer? Katrien Duck? – ook minister geweest en dus overal verstand van. Nooit verder gekomen dag groep 3 begrijpend lezen kan ook haar Limbo accent niet afleren. En die oud-burgemeisjter van Maatrééch, ook al minister geweest doet ook nog een duit in het zakje: Agh gjutteguttetu die erme azielkeindertjes togniewaar… André Rieu for President – dat dan weer wel. En liefst ook Fratske ons Timmerflaske als baazj van Uiroop he?

gravatar

Heer Limbogelul,

U doelt op Maria van der Hoeven? Klopt. Die vermeende burgervader welke u aanhaalt heet Hard Leers.

Maar vergeet u ook vooral niet Janine Hennis-Plastuit en Frenske Weekers (ooit met zijn weldoorspekte kop op een enorme reclamezuil prijkend die betaald was door Joske van Rey), Lilianne Ploumen en last but not least Jolande Sap te vermelden, waarvan Gratje Wilders ooit beweerde dat er nog nooit een stekker had ingezeten. Nu kan hij dat weten, want beide komen uit Venlo. En zoals iedereen weet is Venlo een dorp, met een bekrompen kijk en dito beschaving. Bovendien is het begrip ‘ons kent ons’ daar van toepassing.

U is nu volledig.

gravatar

Dit ‘format’ zal worden verkocht als ‘… Pisses Off … !’

Voorbeeldje: ‘America Pisses Off Glennis Grace’.

Onee, wij hebben het gekocht als ‘The Roast Of …’.

Globalisering hè.

Reageer
gravatar

Zodra Twan ook op zijn gasten zou gaan zeiken, schieten de kijkcijfers omhoog, al is het alleen maar om zelf de grootte van zijn penis te beoordelen.

Reageer
gravatar

Humberto Tan blijft de kijker maar op oud nieuws trakteren; het niveau van de RTL-kijker is zeer laag dat ze dit blijven accepteren!
Drie jaar geleden heeft de ex van Twan Huys deze ontdekking al wereldkundig gemaakt: het mini-gekookte-worst-als-penissyndroom. Zij staat sindsdien ieder jaar op de shortlist voor de Nobelprijs.

Reageer