Studio Speld / RTL Late Night met Twan Huys / NTR College Tour

De Late Night-tafel is van iedereen: Twan Huys nodigt Holleeder én zussen uit

De Late Night-tafel is van iedereen. Dat werd gisteravond weer eens duidelijk, nadat Willem Holleeder bij Twan Huys vertelde over de strafzaak voor meervoudige moord die tegen hem liep. “Dan zou ik nu graag je zussen aan tafel te vragen”, zei Huys, “zodat zij ook hun kant van het verhaal kunnen vertellen.”

Holleeder was not amused. Hij beweerde dat hij met Huys had afgesproken dat zijn zussen niet zouden komen. “Ik had ook bij Pauw kunnen gaan zitten. Maar ik heb de keus gemaakt om hier te komen, naar nu blijkt op basis van onjuiste informatie.” Holleeder weigerde vervolgens met zijn zussen Astrid en Sonja open van gedachten wisselen over de moord op Cor van Hout en Willem Endstra.

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

 

Maar Huys hield voet bij stuk: “Ik vind dat we een gesprek moeten kunnen voeren over dit onderwerp. Als dat niet kan vind ik het jammer. Maar ik ga nu Astrid en Sonja vragen om hier aan tafel te komen. We willen iedereen aan tafel hebben omdat we vinden dat iedereen gelijk is.”

Holleeder antwoordde: “Ik heb geen moeite om met hen te praten, maar ik vind dat je gewoon een streep moet trekken. Ik heb wat onderzoek gedaan naar hun achtergronden en ik ben me eerlijk gezegd rotgeschrokken.”

Uiteindelijk maakten een paar andere gasten ruimte voor de zussen en hun advocaat. Ze kregen beide een minuut de tijd om te vertellen wat zij ervan vonden.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik zou ook best uitgenodigd willen worden, om het een en ander uit te leggen.

Allereerst zou ik dan willen zeggen dat het verstandig is dat het kabinet heeft besloten om de afschaffing van de dividendbelasting te heroverwegen.

Daarnaast is het verstandig dat het kabinet heeft besloten om de afschaffing van de dividendbelasting te heroverwegen.

Verder heel verstandig dat het kabinet heeft besloten om de afschaffing van de dividendbelasting te heroverwegen.

Mocht u vragen hebben, dan hoor ik het graag.

Bijvoorbeeld of verstandig is dat het kabinet heeft besloten om de afschaffing van de dividendbelasting te heroverwegen.