YouTube / RTL Late Night met Twan Huys

Kijkcijfers RTL Late Night met Twan Huys beter bekeken dan programma zelf

Daling genereert veel aandacht

Steeds minder mensen kijken naar RTL Late Night met Twan Huys, maar er is ook goed nieuws: steeds meer mensen kijken naar de kijkcijfers van het programma.

“Blijkbaar vinden mensen een keldering van kijkcijfers heel interessant”, stelt Twan Huys, de presentator van RTL Late Night met Twan Huys. “Sinds we de daling hebben ingezet is er steeds meer aandacht voor het programma. Mensen worden toch benieuwd. Ze vragen zich af: hoelang zou dit programma nog bestaan? Of: wie belt Beau van Erven Dorens?”

Volgens Huys wordt er nog onderzoek gedaan naar de specifieke groepen die kijken naar de kijkcijfers: “De inschatting is dat er vooral managers van RTL kijken, die kijken echt voor de inhoud, maar er is natuurlijk ook een grote groep die naar kijkonderzoek.nl surft voor simpel leedvermaak, die mensen willen wij ook bedienen.”

De toegenomen aandacht is voor de montere Huys een teken dat het programma op de goede weg zit. “We gaan op deze voet verder”, zegt hij met een snik in zijn stem.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Was vroeger een Leuk programma, maar kan die Twan naar huis ? Ik kijk nu geen rtl4 ne’er, Peter r. De vries is ook vreselijk, zou er trouwens een lichaam groom genoeg zijn voor zijn ego?

Reageer
gravatar

Beste aanbod …! Het is veruit de beste baan. Ik heb 34827 euro van de eerste betaling van 4 tot 5 uur werk per dag. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het probeerde. Het potentieel hiervan is oneindig. Alles was waar en veranderde mijn leven volledig.

Kijk hier >>>>>>>>>> w­w­w.M­a­x­P­a­y­9.C­o­m

Reageer
gravatar

Vanaf dag één heb ik met veel plezier gekeken
naar Twan Huys in The Late Night Show.
Ik begrijp niets van alle kritieken en ik kijk
‘s ochtends direct naar de kijkcijfers.
Ik zou het zeer betreuren als het programma
zou stoppen.

Reageer