pixinoo / Shutterstock.com

100 procent van alle mensen zit op het Netflix-account van iemand anders

100 procent van alle mensen zit op het een Netflix-account van een vriend of familielid. Dat blijkt uit een groot onderzoek van de Universiteit Utrecht. Uit de nieuwe cijfers komt duidelijk naar voren dat niemand zélf betaalt voor Netflix.

Volgens het onderzoek zit 55 procent van de mensen op het account van zijn of haar partner, 22 procent op het account van z’n ouders, 9 procent op het account van zijn of haar ex, 10 procent stiekem op het account van de buren en 4 procent op het account van Joey.

“Huh?” stelt Netflix in een reactie.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste aanbod …! Het is veruit de beste baan. Ik heb 34827 euro van de eerste betaling van 4 tot 5 uur werk per dag. Ik kan niet geloven hoe gemakkelijk het was toen ik het probeerde. Het potentieel hiervan is oneindig. Alles was waar en veranderde mijn leven volledig.

Kijk hier >>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w.M­a­x­P­a­y­9.C­o­m

Reageer