Bron NOS

Pechtold roept Nederlanders op elkaar te steunen in deze moeilijke tijd

Kort na zijn afscheid als D66-leider heeft Alexander Pechtold het Nederlandse volk toegesproken. Hij riep mensen op elkaar steun te bieden in deze moeilijke tijd.

“Juist op de meest donkere momenten hebben we elkaar nodig”, zei een vastberaden Pechtold. “Om samen te treuren en om samen weer vooruit te kijken. Laat de verschillen voor wat ze zijn en reik elkaar de hand. Verdriet kan ook verbinden. Ik zegen u.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Weet je wat ik nou wel eens democratisch verfrissend zou vinden?
Als ik op niet al te lange termijn wordt benoemd als burgemeester, of commissaris van de koning ergens. Lijkt me prachtig.

Reageer
gravatar

Het waren en blijven moeilijke tijden voor de internationale grootbedrijven! Iedere vorm van belastingverlaging en ondersteuning wordt ontvangen met hoon en argwaan. Zij verdienen onze steun; matig de looneisen, accepteer de nullijn, verdiep u in het bruinbrooddieet, vraag wat u nog meer kunt doen! Verbind de multinationals met onze samenleving; laat hen niet in de kou staan!

Laten we samen gaan voor een beter Nederland, een Nederland met meer banengroei. Dank u!

Reageer
gravatar

Schei es uit zeg! Politieke zelfmoord betekent een riante wachtgeldregeling zolang nodig. Naar het schijnt wordt Alexander de gedroomde opvolger van Clemens Cornielje (vvd), om als CvK van Gelderland verder te acteren. Op die manier kan Alexander zijn vurige wens om wat meer tijd met zijn kinderen door te brengen prachtig in vervulling laten gaan.

gravatar

Zo is dat, dankzij Pechtolds infantiele aanvallen op de PVV van meneer Wilders is de PVV groot geworden. Normale Nederlanders kregen inzage in Alexanders leugens. D66 samen met de PVV zijn daardoor groot geworden.

Bye bye Alexander, je was een goede voor de PVV. 👋👋

Corrie.