De 21-jarige Selma lustte nooit frikandellen. Maar toen ze vorige week zag hoe ze werden gemaakt, veranderde ze plots van mening. “Ik lust er nu elke dag wel eentje.”
“Het was verfrissend om
Kanni, je weet dat deze voedselsoort natuurlijk (en dus gezond) is?
Maar als je het niet vertrouwd, je kan het zelf verbouwen! Het hele produktieproces heb jij onder controle!
Eet (weer) smakelijk!
Selma heeft nooit mijn lange lummel aangekund. Maar na een documentaire kan ze er wel 3 aan???
Zogenaamde Carrie, jij hebt de familie Paulussen al weggepest met jouw na-aperij en nu nog onze eigenste Corrie.
Misselijkmakend laf ventje, is het met jouw jennen de bedoeling om alle avatars van dit platform af te jagen? Zo ja, zeg dat dan eerlijk. .Zo nee, wat is jouw doel dan wel?
Bij de coffee corner vinden ze Corrie een zeer nette vrouw. Ze ruimt altijd haar kopje op.
Fake news. In de moderne frikandel vindt men 40 % kippenvlees, 25% is varkensvlees en sommige producenten voegen nog circa 5% paardenvlees toe. De rest is water, paneermeel, bindmiddel, kruiden, uien en smaakversterkers.
Corrie, ben jij in de tang genomen door de Nederlandse frikandellen-industrie? De vleespercentages die jij hier noemt staan wellicht op de verpakking, maar in werkelijkheid zijn frikandellen gewoon slachtafval via extrusie en toegevoegde reuk-, smaak-, kleur- en vulstoffen verkoopbaar gemaakt. Als ze net uit de olie komen zijn ze nog visueel als snackbar voedsel herkenbaar, maar al na een paar minuten ogen ze als primaire geslachtskenmerken van oude mannen. Wilt u een frikandel sec, of liever een frikandel speciaal: overdekt met mayonaise, ketchup en uien, om de smaak weg te werken?
Gerelateerd nieuws
Nu in de schappen: Bueno voor hogeropgeleiden
5 winkels die net als de kapsalon ook een snack kunnen worden
Naïeve man kocht een zak ongezouten nootjes
Snackbar Berry’s Corner is vandaag ook ADE-locatie en vraagt 15 euro entree
Echt een artikel voor Joppie Eikelboom
Fijn dit soort berichten, dit is goed nieuws voor ons allemaal!
Ach, ik at dagelijks twee mensen, tot ik zag hoe ze werden gemaakt. Sindsdien lust ik ze niet meer.
Kanni, je weet dat deze voedselsoort natuurlijk (en dus gezond) is?
Maar als je het niet vertrouwd, je kan het zelf verbouwen! Het hele produktieproces heb jij onder controle!
Eet (weer) smakelijk!
Selma heeft nooit mijn lange lummel aangekund. Maar na een documentaire kan ze er wel 3 aan???
Geniaal.
Eet ze dat smakeloos ding op zonder een of meer smaakmakers?
Wat een goed idee van Selma. JA!!, ik lust er nu elke dag ook wel een stuk of twee. 👌👌
Mmmm!😊
Zogenaamde Carrie, jij hebt de familie Paulussen al weggepest met jouw na-aperij en nu nog onze eigenste Corrie.
Misselijkmakend laf ventje, is het met jouw jennen de bedoeling om alle avatars van dit platform af te jagen? Zo ja, zeg dat dan eerlijk. .Zo nee, wat is jouw doel dan wel?
Bij de coffee corner vinden ze Corrie een zeer nette vrouw. Ze ruimt altijd haar kopje op.
Fake news. In de moderne frikandel vindt men 40 % kippenvlees, 25% is varkensvlees en sommige producenten voegen nog circa 5% paardenvlees toe. De rest is water, paneermeel, bindmiddel, kruiden, uien en smaakversterkers.
Jammie!😋😋
Corrie.
Corrie, ben jij in de tang genomen door de Nederlandse frikandellen-industrie? De vleespercentages die jij hier noemt staan wellicht op de verpakking, maar in werkelijkheid zijn frikandellen gewoon slachtafval via extrusie en toegevoegde reuk-, smaak-, kleur- en vulstoffen verkoopbaar gemaakt. Als ze net uit de olie komen zijn ze nog visueel als snackbar voedsel herkenbaar, maar al na een paar minuten ogen ze als primaire geslachtskenmerken van oude mannen. Wilt u een frikandel sec, of liever een frikandel speciaal: overdekt met mayonaise, ketchup en uien, om de smaak weg te werken?