Georgejmclittle/ Shutterstock.com

Met Google Maps kun je je nu thuis al dood ergeren aan vertragingen in het ov

Op Google Maps kun je nu live zien waar je bus of trein zich bevindt. Met de nieuwe functionaliteit is het eindelijk mogelijk om geïrriteerd aan je dag te beginnen omdat je te laat op je werk gaat komen doordat de buschauffeur wel heel lang stopt bij haltes of een omweg neemt.

“Nu hoef ik niet meer te wachten met me op te winden tot ik op het perron ben, maar kan ik me er de hele ochtend al over opvreten”, zegt forens Sjors van Capelle opgewekt.

Niet iedereen is enthousiast. Reiziger Annelies van Doorn gaat het missen om bij de bushalte te ontdekken dat de bus een minuut te vroeg vertrokken is. “Was toch lekker, die adrenalinerush op de vroege ochtend. Bovendien heb ik nu een nieuwe smoes nodig om te laat te komen.”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *