Africa Studio / shutterstock.com

Helaas voor bezoek geen plek op Sofies bank door kussens

Het is zondagmiddag en Sofie (31) uit Zaandam heeft haar vrienden uitgenodigd om langs te komen in haar nieuwe huis. Als haar bezoek wil plaatsnemen in de helemaal volgens de laatste trends ingerichte woonkamer, blijkt daar alleen helaas geen plek voor. De bank zit al vol met kussens.

“En, wat vinden jullie ervan? Gezellig geworden toch?”, zegt een opgewekte Sofie. “Eh, ja, heel knus”, stamelt een ietwat ongemakkelijk om zich heen kijkende vriendin. Een andere vriendin scant ondertussen de ruimte op andere objecten die zich er mogelijk voor lenen om op te zitten.

“Nou, wat staan jullie daar nou?” roept Sofie terwijl ze een paar plastic tuinstoelen uit de tuin pakt. “Plof lekker neer! Wijntje?”

 

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *