Vintage Tone / Shutterstock.com

Wij lieten een artikel schrijven door ons zelfgemaakte algoritme

Lieten wij artikel een schrijven ons door algoritme zelfgemaakte. Schrijven lieten wij ons algoritme door zelfgemaakte. Lieten artikel schrijven een wij algoritme zelfgemaakte door.

Artikel schrijven wij een lieten ons door zelfgemaakte algoritme. “Zelfgemaakte wij”, algoritme wij. “Artikel lieten wij een zelfgemaakte ons. Algoritme schrijven door zelfgemaakte lieten, wij een ons artikel. Schrijven ons wij lieten een artikel door algoritme zelfgemaakte. Algoritme zelfgemaakte, ons door schrijven artikel een lieten wij.”

Ons wij een. Artikel algoritme wij schrijven lieten. “Schrijven een een een ons zelfgemaakte lieten wij. Door algoritme een wij artikel lieten door door door ons zelfgemaakte wij. Ons door algoritme lieten. Lieten door. Wij schrijven door een. Artikel een zelfgemaakte, algoritme wij een een zelfgemaakte. Wij lieten een, artikel door wij artikel wij zelfgemaakte – ons.”

Zelfgemaakte, wij door een. Lieten artikel algoritme ons een. Algoritme zelfgemaakte lieten ons. Wij door. Een door: wij zelfgemaakte lieten algoritme. “Algoritme zelfgemaakte”, schrijven.

Artikel wij lieten? Een schrijven algoritme zelfgemaakte.

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Beste de Speld en een ieder die dit leest,

Op 8 en 9 augustus schreef ik een aantal keren een reactie op uw site bij het volgende artikel:https://speld.nl/2018/08/08/dit-zijn-de-eisen-van-76ste-kamerlid-van-haga-om-bij-de-vvd-te-blijven/

Dit deed ik onder de naam van mijzelf en een ander. Tezamen vormen zij een flauwe grap van het niveau van de kleedkamer na het sporten van een brugklasser. Hierbij bracht ik indirect de achtergrond van iemand ter sprake.

Nu zijn dit soort grappen tegenwoordig niet meer acceptabel en zijn dat eigenlijk nooit geweest. Hoe ik erbij kwam is mij een raadsel. Alhoewel, in mijn herinnering dacht ik mijzelf belachelijk te maken. Dit deed ik achteraf gezien inderdaad en ik twijfel aan mijn beweegredenen: had ik het wel zo bedoeld of niet? Het resultaat verdient evengoed niet de schoonheidsprijs.

In de eerste plaats reduceer je via een dergelijke grap tot zijn of haar achtergrond. In de tweede plaats is het niet grappig om mensen die zwakker staan te bespotten, het wordt dan een soort sadisme. In de derde plaats is er in de samenleving een bepaalde antisemitische sfeer. Omdat hetgeen ik deed verwees naar iemands Joodse achtergrond voelt het onverkwikkelijk om er aan bijgedragen te hebben dit salonfähig te maken. Om over het gevoel van de persoon in kwestie en de Joden in het algemeen die doelwit zijn nog niet eens te spreken.

Na persoonlijk contact te hebben gezocht en excuses te hebben gemaakt is mij gesommeerd het een en ander te verwijderen of u aan te schrijven het te laten verwijderen. De Speld is mij hier in gedeeltelijk tegemoet gekomen maar na een herhaald verzoek bleef een reactie uit.

Vanwege de genoemde sfeer wil ik op deze wijze opnieuw verzoeken dat wat ik deed te verwijderen.

Dit hier wil ik luid, duidelijk en in alle openbaarheid gezegd hebben en wel om de volgende redenen:
1 de genoemde sfeer
2 dat ik er te makkelijk van af kwam
3 dat er in de openbaarheid geen afdoende volledige verklaring van mij was
4 ik het idee heb dat ik hierover gemaakte afspraken, tot nu, niet goed genoeg nagekomen ben

Met vriendelijke groet,
F. Wijlens

Reageer
gravatar

Verder zou ik willen zeggen dat dit mij heel veel moeite kost maar bijna twee jaar geleden fietste ik naar de supermarkt en passeerde, naar ik meen, een basisschooltje. Daar stuitte ik op wat een half peloton KMAR met semi-automatische wapens leek te zijn.

De vraag is waarom hier zo weinig openlijk over gesproken wordt. Is dat omdat het een taboe-onderwerp is? Over andere groepen die iets gelijksoortige bejegening ondervinden wordt wel veel gesproken, ook en vooral in de politiek en de media. Nu zou ik willen zeggen dat het tijd is dat dit veranderd.

Niet alleen is dat belangrijk uit goedtierendheid, ook is het belangrijk te beseffen dat deze sfeer ook de rest van de maatschappij negatief beïnvloed. Er wordt wel eens gezegd dat Joden net het kanariepietje in de kolenmijn zijn. Welnu, als het kanariepietje dit ondergaat, dan denk ik dat wij ons veel meer zorgen moeten gaan maken.

Nu zijn de potentiële daders voor de verovergrote meerderheid extreemrechtse moslims. Als reden om dit niet te benoemen wordt wel eens gezegd dat dit is om autochtoon extreemrechts niet in de kaart te spelen en om moslims niet over een kam te scheren.

Volgens mij is dit dubbelop discriminatie. Immers, de meeste moslims zijn veel geëmancipeerder en moderner dan iedereen schijnt te denken. Juist door hen collectief als groep en niet als individu te behandelen speel je extreemrechts van autochtone en Islamitische kant in de kaart.

Sterker nog, als je moslims individueel behandelt ga je stereotype beeldvorming tegen. Nog sterker, moslims wereldwijd hebben zelf de meeste problemen met die figuren. Als je geen onderscheid maakt plak je hen allen hetzelfde label op en duw je hen juist in dezelfde hoek waar autochtoon extreemrechts hen al plaatst.

gravatar

Voor ik het vergeet: bij dergelijke schooltjes stonden niet lang geleden van die politiehuisjes met, als het goed is, een politieambtenaar er in. Uit kosten- of capaciteitsoverwegingen zijn deze weggehaald. Videobewaking zou net zo goed zijn. Daar geloof ik echter helemaal niets van. Graag zou ik de huisjes weer terug willen hebben.

gravatar

Bent u politicus of moslim? Wist u dat genoemde sfeer naar de hele maatschappij kan overslaan? wist u dat Joden grofweg 1 promille van de bevolking uit maken en, volgens de cijfers, onderhevig zijn aan 40% van alle discriminatiezaken?

Wist u dat u door dit te adresseren de alle discriminatie met maar liefst 40% kunt verminderen? Wist u dat alle andere discriminatie dan ook veel behapbaarder wordt? Wist u dat de sfeer in de samenleving dan ook voor u veel leuker wordt?

Wist u dat dat anderen overkomt, dat dat u óók overkomen kan? Wist u dat het in uw eigen belang is dat een ieder goed behandeld wordt want in een dergelijke situatie wordt u óók veel beter behandeld?

Kent u een Isis-fan? Wist u dat u deze met de kleinst mogelijke moeite kunt verlinken bij de popo? Wist u dat u met deze kleinst mogelijke moeite uw leven/samenleving met de grootst mogelijke wijze kunt verbeteren? Wist u dat?

gravatar

Er wordt massaal overgeschakeld van bioritme naar algoritme. We hadden al logaritmes, wat is de volgende hype: olgaritmes of galoritmes? We gaan naar de kloten, maar wel ritmisch. De redactie van De Speld voorop. Dat dan weer wel.

gravatar

Lieten wij artikel een schrijven ons door algoritme zelfgemaakte. Schrijven lieten wij ons algoritme door zelfgemaakte. Lieten artikel schrijven een wij algoritme zelfgemaakte door.

Artikel schrijven wij een lieten ons door zelfgemaakte algoritme. “Zelfgemaakte wij”, algoritme wij. “Artikel lieten wij een zelfgemaakte ons. Algoritme schrijven door zelfgemaakte lieten, wij een ons artikel. Schrijven ons wij lieten een artikel door algoritme zelfgemaakte. Algoritme zelfgemaakte, ons door schrijven artikel een lieten wij.”

Reageer