Sergey Nivens / Shutterstock.com

Man trekt na douchen badjas aan die 540 dagen niet is gewassen

De 33-jarige Milo uit Kampen heeft net lekker uitgebreid gedoucht. Nu loopt hij rond in een badjas die al 540 dagen niet is gewassen.

“Hmm. Weer lekker schoon”, zegt Milo terwijl hij de uitgeleefde badstof om zijn smetteloze lijf drapeert. “Je voelt je echt frisser na zo’n douche.” Hij wrijft drieduizend generaties microscopisch leven nog eens lekker over zijn buik. “Heerlijk.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ik trek elke ochtend een kamerjas aan, ook na het douchen.

Die jas heb ik ongeveer vierendertig geleden gekocht. Nooit gewassen, immers de kamerjas is inmiddels aangepast aan de microsfeer van mijn kamers. De micro-organismen in mijn kamerjas beschermen mij daarom tegen vijandige bacteriën, schimmels en virussen buiten de jas.

Dus een kamerjas nooit wassen!
Hoe het met bad- en ochtendjassen zit weet ik niet.

Reageer