Youtube.com / ForFarmers Nederland

Yvon Jaspers uit Boer zoekt Vrouw gezet

Presentatrice had contact met multinational in veevoer

Yvon Jaspers is uit Boer zoekt Vrouw gezet. De presentatrice zou achter de rug van KRO-NCRV contact hebben gehad met een multinational in veevoer. Daarmee is volgens de omroep de integriteitscode van het programma geschonden.

KRO-NCRV laat op zijn website weten: “Boer zoekt Vrouw is een eerlijk en authentiek programma dat gebaseerd is op vertrouwen. Omdat we niet 100% zeker weten of de presentator zich oprecht interesseert in het boerenleven, of dat ze bezig is om een bedrijf te promoten, hebben we besloten het contract te verbreken.”

Yvon Jaspers heeft inmiddels berouw getoond: “Feed2Milk is dé voedingsaanpak voor melkvee, maar ik had dit natuurlijk nooit moeten doen.”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

ik heb meer interesse in de xxx versie van boer zoek vrouw na al die jaren. Of een crossover met het programma ‘Adam zoekt eva’. Zal vast scoren.

Reageer
gravatar

Natuurlijk haar hond, want die is .bij alle opnamen geweest en wordt alleen maar gesponsord door een bepaald merk hondenkoekjes.

gravatar

Ik kwam weer even langs Viane aan de zee, de hele zomer was er de groep mensen uit de omliggende dorpen en had ik daar niet gezeten, nu zaten er twee mensen, ik dacht ik ga toch even zitten hoewel dat minder bon ton is door het glazen huis dat daar vlakbij is neergezet en waar een pretentieuze negatieve sociale controle van uitgaat. Ik verontschuldigde me tegen de Belgen dat dit het leugenbankje is. De man zei ja. Ik zei ken je het. Hij zei ja vorig jaar toen ze hier (net als nu) ook twee dagen vakantie hadden, had iemand ze dat hier verteld ‘die erg veel op u leek’. Ik was een paar keer bij die groep dorpelingen aan gaan zitten totdat een buschauffeur me vertelde dat hij bijna een oude vrouw de bus uit had gezet die net buiten de bus had gerookt.
De kosten van het glazen huis zijn me uitgelegd door een boerin uit de buurt die er een beetje tegen opkeek. Ze bewonderen het huis kennelijk hoofdzakelijk omdat er zoveel geld inzit. (Negenennegentig procent van de mensen vragen zich af hoe ze een vergunning hebben gekregen.) De mensen die al weten dat ze hier wat achterlopen denken dat ze er zo bijhoren. De vooruitgang. Wat verder bij Zijpe waar twee oude huizen aan zee staan is er nu door vrienden van haar in navolging van het glazen huis een glazen buis tussen de twee ouderwetse huizen gebouwd, en hier worden politici opgeleid door de media. Ongeveer de helft van alle ministers is hier mogelijk al geweest. Dus de hele Nederlandse politiek wordt vanuit dit dorp bestuurd.

Reageer
gravatar

In Zijpe? Naast die lekkende reactor in Petten? Mag ik even aan je voorhoofd voelen. De Maitreya blijft liever in de buurt van de kerncentrale in Borssele. Ook lekkend, maar wel Zeeuws.

gravatar

“Ze is zo lief.” Ja voor de camera, maar d’r achter is andere koek.
Zo heeft ze met haar amoureuze gedrag honderden boeren verliefd op haar gemaakt, maar geen enkele kans gegeven. Heel veel onnodige luddevedu dus.
Dat doe je toch niet!

gravatar

Toe nou! Je weet niet eens hoe een koe handmatig moet worden gemolken. Laat staan dat je een notie hebt hoe dieronvriendelijk Feed2Milk aan de slag gaat. Herinner je je nog de film “Soylent Green”? Kijk daar eerst maar eens na voor weer een lans breekt voor Yvon.