Vrouw volgt haar hart en ligt de hele dag in bed

‘Ik heb me zo lang laten regeren door praktische zaken’

Frederike komt al dagenlang haar bed niet uit. Waarom? De 25-jarige lifecoach liet alles achter zich en besloot alleen nog maar te handelen naar wat haar hart haar ingaf. Nog niet zo lang geleden zag
Word nu Vage Kennis voor onbeperkte toegang. Of registreer je als gast. Log hier in als je al Vage Kennis bent.

Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Ook Outsider kan er wat van hoor, je denkt wel dat het een ouwe lul is met zijn financiële berekeningen, maar hij kan er wat van!

gravatar

Het valt mij op dat vrouwen op foto’s vaak hun hoofd meer of minder naar rechts kantelen (voor de aanschouwer dus links). Komt dat door verzwakking van het beeld in het linkeroog?

Dit is geen vals nieuws, kijk maar naar foto’s in het echte nieuws.

gravatar

Ik heb persoonlijk geen ervaring met vrouwelijke gelovigen, al zijn ze verreweg in de meerderheid, maar toch de volgende nijpende vraag: Zijn deze verschijnselen ook bij celibataire mannen onderzocht?
Dat zou veel duidelijk maken.

gravatar

Net als mijn neefje. Die kreeg in zijn burnout-traject het advies alleen maar te doen waar hij blij van wordt. Nu zit hij op een stoel te wachten tot zich iets aandient. Maar dat schijnt te kunnen duren totdat hij in een WAO-gat gelazerd wordt. Heel vervelend want betonnen vloer bij mijn broer en schoonzus in huis.

Reageer