Shutterstock / Yevhen Prozhyrko

Shutterstock / Yevhen Prozhyrko

De mug die jij vannacht doodsloeg was moeder van 14 kinderen

Je had er waarschijnlijk nog niet bij stilgestaan, maar de mug die jij vannacht doodsloeg, was moeder van 14 kinderen. De mug was net getrouwd en had in drie dagen een heel gezin bij elkaar gebaard. Het jonge gezin was niet per se op zoek naar een grotere woonruimte en de moeder zag haar kinderen ook nooit meer, maar dat doet er niet toe. Ze was wel gewoon hun moeder.

De vrouw had nog veel plannen voor het leven. Nog een paar honderden eitjes leggen, je huisgenoten lekprikken, op een slaapzaal rondvliegen en in één klap de nachtrust van 10 mensen verzieken. Maar ook droomde ze bijvoorbeeld van een roadtrip door Italië in zo’n rood, schattig autootje of misschien een stukje op een Vespa. Dit zal ze helaas niet meer kunnen verwezenlijken.

Naast 14 kinderen, een man en meerdere buitenechtelijke relaties, laat de mug ook een bloedvlek achter op je muur, die jou voor altijd aan deze tragische moord zal herinneren.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Het enige dat ik hierin lees, is dat ik mijn werk niet goed genoeg gedaan heb: waar zijn al die kinderen, zodat ik ze ook uit kan roeien?

Reageer