Bron: Wikimedia CC BY Zureks & soccer.ru/gallery/5770

Laatste kunstje: Leo Beenhakker gaat Dick Advocaat coachen

'Hij moet leren dat-ie ook een keer z'n rust moet pakken'

Eigenlijk was hij allang met pensioen, maar Leo Beenhakker gaat toch weer aan de slag. De oud-trainer van onder andere Ajax, Feyenoord, Real Madrid en het Nederlands elftal gaat Dick Advocaat coachen.

“Dit is echt mijn allerlaatste kunstje”, lacht Beenhakker. “Maar soms komt er iets op je pad waar je geen nee tegen kunt zeggen. Dickie coachen is zoiets. Ik heb er ontzettend veel zin in om hem duidelijk te maken dat het ook wel een keer mooi is geweest en dat-ie gerust eens z’n rust mag pakken.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Advocaat (70) wordt maandag gepresenteerd als nieuwe trainer van FC Utrecht. Hij is blij met zijn coach: “Leo heeft ontzettend veel ervaring als het gaat om er niet mee op kunnen houden. Ik denk dat hij de juiste man is voor deze klus.”

Guus Hiddink wordt Beenhakkers assistent bij Advocaat. De coach krijgt bovendien Foppe de Haan als klankbord.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Deze generatie blijft maar graaien!
Eerst hun pensioenen met trucs oppoetsen. Dan door krijsen hun AOW op peil houden. Vervolgens pikken ze de banen in, terwijl ze nog genieten van het te hoge pensioen en de hoge AOW! En dit alles ten koste van de volgende generaties! Wanneer houdt het op?!

Reageer
gravatar

Je hebt volkomen gelijk; ze hebben allemaal minimaal 50 jaar AOW betaald en daar moeten ze nu voor boeten. En volgens het SCP en zelfs het CBS zijn AOW’ers en uitkering-afhankelijken de enige groepen die -wéér- koopkracht hebben ingeleverd voor een verdere inkomensstijging van o.a millennials en bovenmodalen..