Pro Shots / Kay Int Veen

Advocaat: ‘Als je dan ook nog met een man meer komt te staan, weet je gewoon dat het heel lastig gaat worden’

Het zat Feyenoord vandaag niet mee in de klassieker tegen Ajax. Toen de ploeg ook nog eens met een man meer kwam te staan, zakte de moed de ploeg in de schoenen, zag trainer Dick Advocaat.

“Je weet op dat moment gewoon dat het heel lastig gaat worden. Elf man van ons, tegen tien van Ajax, dan ga je die achterstand natuurlijk nooit ombuigen”, vertelt de oefenmeester direct na de wedstrijd. “Dan probeer je nog wat door zelf ook rood te pakken, maar op dat moment was het kwaad al lang geschied.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Eredivisievoetballer verdacht van matchfixing (wedstrijdfixatie DLDT) met gele kaart, politie doet onderzoek

Een speler uit de eredivisie wordt ervan verdacht dit seizoen een gele kaart te hebben uitgelokt, zodat hij of anderen hier geld mee konden verdienen op de gokmarkt. De voetballer zelf zegt van niets te weten.

Bron: https://nos.nl/artikel/2380017-eredivisievoetballer-verdacht-van-matchfixing-met-gele-kaart-politie-doet-onderzoek

p.s.
Soccerfans (voerballiefhebbers, DLDT) onder ons weten wel welke wedstrijd en welke frauderende speler het betreft.

Reageer
gravatar

Volslagen overbodig nieuws! Deze voetbalwedstrijd is allang bekeken door de weinige voetballiefhebbers onder de lezers. Het belangrijkste gegeven, de uitslag, wordt in dit bericht gemist.

Reageer