Shutterstock - Vlad1988

Advocaat: ‘We hebben het in de eerste 95 minuten laten liggen’

Feyenoord is vanmiddag met 1-0 onderuit gegaan tegen Vitesse. Daarmee kwam er een einde aan de reeks van 26 ongeslagen duels onder leiding van Dick Advocaat. Na afloop wist de trainer van de Rotterdammers wel waar het aan lag: “We hebben het in de eerste 95 minuten laten liggen.”

“Tuurlijk zat de scheids weer niet helemaal mee, was het raar dat het dak dicht zat en missen we nog altijd veel van onze basisspelers, maar in principe is er tot die laatste 95 minuten niets aan de hand”, vertelt Advocaat na de wedstrijd voor de camera bij Fox Sports. “Maar ook dat is weer een harde les. Je moet gewoon zorgen dat je het daarvoor al afmaakt.”


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *