g-stockstudio / Shutterstock.com

Sanne vertrekt naar 10-daagse stilte-retraite zodat haar vriend tot zichzelf kan komen

Een moment van bezinning, even helemaal terug naar je kern en weer aandacht voor waar het écht om gaat. Het leek Erik uit Amsterdam (31) precies wat hij nodig had. Daarom besloot hij zijn vriendin Sanne aan te melden voor een 10-daagse stilte-retraite, zodat hij lekker tot zichzelf kan komen.

“Ik had echt even een break nodig, een pauze van al die vragen over waar ik naartoe ga met mijn leven en wat ik daarbij voel”, vertelt Erik met een ernstige blik. “Dus heel fijn dat Sanne tien dagen in een huisje in de natuur gaat zitten, zonder contact met de buitenwereld. Doordat ze haar telefoon moet inleveren aan het begin van de 10-daagse, weet ik zeker dat ik tot rust kom. Het zal niet makkelijk voor me worden, maar ik ben blij dat ze me volledig steunt in mijn beslissing.”

Sanne komt er op locatie pas achter dat het ‘uitwaaien in een klein Italiaans dorpje’ naast drie uur per dag verplicht mediteren, iedere dag ontspannende yoga biedt en een gevarieerd vegetarisch menu. “Wat? Ik hou helemaal niet van stilzitten en ik wil gewoon vlees eten”, schreeuwt Sanne door de Italiaanse bergen. “En hoezo mag ik mijn telefoon niet terug? Hoe kan ik Erik nu in godsnaam bereiken?!” De sjamaan glimlacht alleen maar terug en legt een vinger op zijn lippen.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Sanne is een stralend voorbeeld voor haar zusters. Puur altruïsme en begrip voor wat de man in haar leven nodig heeft. Geweldig.

Reageer
gravatar

Klinkt echt als de perfecte manier om terug te keren naar de basis van je relatie en van daaruit opnieuw op te bouwen wat door de jaren heen verloren is gegaan. Maar of 10 dagen dan lang genoeg is… ?

Reageer
gravatar

Opnieuw opbouwen? Waarom?

Gewoon een nieuw slachtoffer vinden en een nieuwe relatie opbouwen. Veel leuker, spannender en waarschijnlijk ook makkelijker. Er is een reden dat deze relatie niet werkt!