Youtube.com / Omroep PowNed / LINDA.

Jonge veelbelovende presentator groeit uit tot presentator

Voor wie Jan Versteegh kent als presentator is het moeilijk voor te stellen dat hij nog niet eens zo lang geleden nog te boek stond als een jonge veelbelovende presentator. Sinds Jan is de Beste, Jan vs. Geraldine, Jan de Belastingman en Jan wordt vader is er geen twijfel meer over mogelijk: de jonge veelbelovende presentator is nu echt uitgegroeid tot een presentator.

Filemon Wesselink herinnert zich nog de eerste keer dat hij Jan Versteegh op televisie zag bij Spuiten en Slikken. “Toen dacht ik: zo! Die is jong en veelbelovend. Maar dat is er nu wel helemaal af. Er zijn maar weinig jonge en veelbelovende presentatoren die de stap naar presentator weten te zetten. Maar hij heeft heel veel gepresenteerd en nou is het hem gelukt. Heel indrukwekkend.”

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

Ook Geraldine Kemper volgt de ontwikkeling van Jan Versteegh al een tijdje. “Toen hij voor het eerst op tv was en nog weinig mensen hem kenden wist ik al: deze man gaan we ooit op tv zien en dat heel veel mensen hem dan kennen. En nu is hij zo vaak op tv geweest dat mensen hem herkennen als ‘hé, dat is die presentator’. Ontzettend knap. Zo iemand, daar moeten we zuinig op zijn, daar hebben we er in Nederland maar 70 van.”

Jan Versteegh is vanaf september weer op tv als presentator.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Zo was ene Vincent van Gogh ooit een veelbelovend dominee, maar werd een miskend kunstschilder. Ene Adolf Hitler was ooit een veelbelovend kunstschilder maar werd een miskend dictator en ene Rob Geus was ooit een veelbelovend kok maar werd miskend presentator.

Dit wetende maakt de prestatie nog groter. Chapeau!

Reageer
gravatar

Jos Brink was ook een veelbelovende presentator, en toen bleek die een moord gepleegd te hebben en naar Spanje gevlucht te zijn