Oksana Kuzmina / Shutterstock

Moeder gaat kind niet vaccineren omdat ze ooit ergens iets heeft gelezen

Karin Groenewold, moeder van twee kleine kinderen, heeft bevestigd dat ze haar kinderen niet gaat vaccineren tegen een trits aan infectieziekten. Ze heeft ergens de afgelopen weken een informatief en schokkend artikel gelezen dat ze zich nog vaag kan herinneren. “Er zit allemaal troep in die vaccinaties, waar je kind acuut verlamd door kan raken”, zegt Groenewold tegen haar huisarts Vera ter Horst.

Hoewel het onduidelijk is welk artikel precies door haar Facebook-newsfeed suisde en hoewel de informatie nu een troebele collectie van halve herinneringen is geworden, is het voor Groenewold glashelder: er komt geen enkele vaccinatie in de buurt van mijn kinderen.

Ontvang uw dagelijkse dosis betrouwbaar nieuws via Whatsapp

“Alle respect dat je dokter bent enzo, maar dit bericht stond echt vol woorden en er stond een groot kruis door het vaccinatie-symbool, en er stond ook nog een plaatje bij van een zielige baby die keihard huilde”, vertelt Groenewold.

Ook al wordt Groenewold van alle kanten op het hart gedrukt dat ze er echt goed aan doet om haar kind te vaccineren, omdat het anders gevaar loopt om besmet te worden met allerlei vreselijk enge ziektes zoals polio, mazelen, tetanis, kinkhoest en rodehond, gaat de bezorgde moeder maar door over hoe overweldigend het bewijs uit het andere kamp was. “In dit bericht zag ik geloof ik ‘kwik’ staan, snap je? Je weet toch dat kwik slecht is? Praat ik hier verdomme tegen de muur ofzo, dokter?”

Dit artikel verscheen eerder op Waterford Whispers News


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

In 2016 vielen er in heel Europa 35 doden door mazelen. In dezelfde periode vielen er meer dan 26000 doden in het verkeer. In Soedan – maar dat is natuurlijk een achterlijk land, wij zijn veel slimmer!, gingen 15 kinderen dood door (verkeerde) mazelen inentingen…
Mazelen inentingen moeten dus worden verplicht.
Was getekend: hersenloze stoeptegel

Reageer
gravatar

VACCINATIE VEROORZAAK GEEN AUTISME

Enkele jaren geleden werd beweerd dat kinderen autisme zouden krijgen van de inentingen. Inmiddels is de ‘medisch onderzoeker’ die dat beweerde ontmaskerd als fraudeur.

Ik verwacht, dat binnenkort ontdekt zal worden, dat sommige vormen van autisme veroorzaakt worden door virussen in de hersenen.

Er zullen vaccins ontwikkeld worden tegen autisme veroorzakende virussen!

Laat je je kinderen dan wel vaccineren tegen autisme?

Reageer
gravatar

Ik heb ook allerlei vaags gelezen. Zo gebruik ik WC Eend omdat ze van WC Eend beweren dat het tegen allerlei kwaad helpt. En laat ik mijn kinderen inenten omdat het tegen allerlei ziekten zou helpen. Er gaan duizenden kinderen (!) dood aan de mazelen als we niet inenten. Er worden miljoenen mensen werkeloos omdat die in de inentingsindustrie werken. Er zijn helemaal geen bijverschijnselen door inentingen. De niet inenters zijn gewoon kindermoordenaars en storten het land in de afgrond. Daar ben ik echt bang voor dus laat ik mijn kinderen lekker volspuiten. Ik weet weliswaar niet wat voor troep dat allemaal is, maar hullie hep er voor doorgeleerd, dus die zullen het wel weten en ze hebben het beste met ons voor.

Reageer
gravatar

Slim Anna. Nu even langer dan zes seconden je hersens gebruiken. Als die farmaceutische industrie zo op de centen zit, dan laten ze iedereen toch lekker de mazelen e.d. krijgen: aan de behandeling van al die zieken zouden ze heel wat meer verdienen.

gravatar

Geejeez… ff langer dan 1 seconde je hersens gebruiken! Als ik miljoenen vaccinaties zonder enige verkoopinspanning jaarlijks kan verkopen verdien ik véél en véél meer dan (zelfs tien-) duizenden behandelingen. En na 2 seconden nadenken begrijp je dat je met jouw gewaste brein anderen niet de les kunt lezen. En na 3 seconden begrijp je dat je als een kwaak achter de overheid aanwaggelt met je pro standpunt.

gravatar

Niet tegen Karin zeggen hoor, maar als de kleinkinderen bij mij logeren stop ik ze vaak wat vaccinaties toe. Echt heel handig, ik koop ze gewoon bij die dokters die vaak om 11 uur ‘s avonds bij het bushokje om de hoek staan.

Reageer
gravatar

Pas een geval hier van iemand die een zomergriepje had. Het eindigde in de intensive care voor een harttransplantatie, nadat een bacterie in het hart was geglipt.

Reageer
gravatar

Het is gebleken dat ruim de meerderheid van alle Nederlanders tegen godsdienstvrijheid zijn!!!!!!

Onze barmhartige, genadige en goedertieren God – die ook seculieren liefheeft – gebiedt dat kinderen van tijd tot tijd gekastijd dienen te worden.
Dat geldt ook voor verdorven, goddeloze mensen die hun kinderen niet kastijden en laten inenten!!!!!!!

Reageer
gravatar

Ik raad speelhallen en opvangplaatsen aan om kinderen die niet zijn ingeënt, niet te weigeren. Leer van de rookholen in uitgaansgelegenheden voor volwassen, richt een hokje in voor besmettelijke kinderen.

De heer Steeds
Directeur VDS (Veilige en Droge Speelgelegenheden)

Reageer
gravatar

Inderdaad Hagenees, het is dankzij asociale media gelukkig bekend geworden, dat vaccins allemaal vreselijk vuil zijn.
Daarom zijn van de ongeveer miljoen kinderen die vorig jaar in ons land zijn ingeënt, er meer dan anderhalf miljoen overleden! ?
Dat heb ik zelf gelezen op Feesboek.

gravatar

Maar Pietje Puk, er verschijnen al jaren serieuze artikelen over de risico’s van vaccins, maar ja, niet in de gecensureerde officiële media.