Studio Speld / Twitter

Hek van de dam: celebrities weten kabinet-Rutte te vinden op Twitter

Celebrities weten tegenwoordig steeds beter de weg naar de Nederlandse politiek te vinden. Het kabinet-Rutte III wordt overspoeld met berichten van internationale popgrootheden die politieke wensen hebben. We zetten de belangrijkste op een rijtje:

 

 

 

 

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

gravatar

Hallo voltallig kabinet. Mijn gezicht is (naast nog wat gezichten trouwens) om 12:00 te zien in een persconferentie. Kunt u ervoor zorgen dat dit moment door ALLE Nederlandse media live wordt uitgezonden? Althans de passages waarin ik het woord voer?

Reageer
gravatar

deer Marc Rute i am princes from nigeria very bautiful
i donate 20 miljon too holland be caus like holland you very kute
plees sent 1 miljon for transfer
i sent you my pictjur very bautiful
love abebi

Reageer