Studio Speld / Shutterstock

Glamping: Dirk loopt met dubbellaags wc-papier over terrein

Dirk Verhoef heeft ontdekt dat kamperen en luxe best samengaan. De 43-jarige vakantieganger besloot de nieuwe trend ‘glamping’ eens te proberen en nu loopt hij trots met een rol dubbellaags wc-papier over camping Playa Delicioso.

“Ik hield altijd van kamperen, maar ik word ook een jaartje ouder. In de natuur overnachten is heerlijk, maar ik heb toch wel behoefte aan iets meer luxe.” Gelukkig ontdekte Dirk hij ook gewoon wc-papier van een duurder segment mee kan nemen naar de camping. “Ik heb nu hetzelfde comfort als in een duur hotel maar ik slaap nog steeds elke nacht in een tent onder de sterrenhemel. Laat niemand beweren dat kamperen en afzien altijd samen moeten gaan. Dit is genieten!”

 


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *