Shutterstock / gpointstudio

Shutterstock / gpointstudio

Nederlandse vakantiegangers van Duitse camping geëvacueerd omdat het er fokking saai is

Een groep Nederlandse vakantiegangers is vandaag van een camping in Duitsland geëvacueerd. Volgens reddingswerkers is de actie op touw gezet na verontrustende berichten dat het er ‘fokking saai’ was.

“Het zwembad met glijbaan is de hele maand gesloten voor onderhoud en de minigolf heeft alleen maar saaie obstakels. Het animatieteam probeerde er met de minidisco het beste van te maken, maar na een tijdje begrijp je wel wat de wielen van de bus doen”, zegt de 44-jarige Willemijn uit Hellevoetsluis. “Ik heb het ruim zes dagen moeten doorstaan.”

De jongeren op de camping werden misschien wel het hardst getroffen door de saaiheid. “We kunnen nergens drank vinden en we zijn dagen afgesloten geweest van de bewoonde wereld door slechte wifi”, zegt de 14-jarige Tess uit IJmuiden. “We hebben met dennenappels SOS op de parkeerplaats gelegd en toen zijn we acht uur lang UNO gaan spelen. We hadden ons wel dood kunnen vervelen als het zo door ging.”

De hulp kwam net op tijd. Veel vakantiegangers hadden last van gapen, opgeloste kruiswoordpuzzels en huilen. “Het menselijk lijden dat we daar hebben gezien is onbeschrijfelijk”, aldus de 45-jarige Thomas, de vader van Tess, die met een aluminium deken om zich heen een bekertje water drinkt. “Nu willen we gewoon heel graag naar huis.”

Het grootste deel van de vakantiegangers is met een dekentje en een cocktail opgevangen in een nabijgelegen discotheek.


Uw reactie telt. Juist nu.

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *